Wycieczka ciuchcią
dkrasnodebski z wizytą w Krakowie - 27-28 VIII
Collapse
X
-
-
Comment
-
Comment
-
-
Comment
-
Comment
-
tak dla podtrzymania tematu
Dzisiaj do obiadku otwarłem sobie buteleczkę z pszeniczniakiem made by Warek, które to piwo dosatałem od Warka na krakowskim spotkaniu.
Piwko całkiem całkiem a nawet bardziej.
Przy otwieraniu zrobiło miłe psssyt, potem polała się do szklanki lekko mętnawa ciecz, o ładnym kolorku (może on był nawet jasno bursztynowy). Piana gęsta, lekko kremowa w kolorze. No i ten smak, lekko kwaskowy (tak przyjemnie) i bez Cienia goryczki.
Warku według mnie Twój pszeniczniak zasługuje na duże mniaaaaaaaaaamLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
ergie napisał(a)
tak dla podtrzymania tematu
Dzisiaj do obiadku otwarłem sobie buteleczkę z pszeniczniakiem made by Warek, które to piwo dosatałem od Warka na krakowskim spotkaniu.
Leży jeszcze u mnie w lodówce, ale jutro się okaże, bo mam zamiar skonsumować i zamieścić kilka słów w 'piwo konkretnie'
HejComment
-
Witam
Oznaczenie warki jest na kapselku:
X. to niby pils
XI. to niby pszeniczniak
Zaraz się zbiorę i odrobię zaległości w "Twoje warzenie"Comment
-
Elroy jakbyś się nie spóźnił tobyś miał wybór, a tak za karę ostał się ino dla Cibie ten pilsLast edited by ergie; 2004-09-02, 21:40.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
Comment