Będę w Krakowie 23 sierpnia. W ramach tej bytności zawitam około 16.30 do CK.
Kraków - Adam16 w CK Browarze - 23.08.2004.
Collapse
X
-
Kraków - Adam16 w CK Browarze - 23.08.2004.
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
-
-
Ewentualny kontakt - patrz profilBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Szkoda, że tak w ostatniej chwili zapadła decyzja o moim wyjeździe do Krakowa. Widać dałem za mało czasu na zebranie się ekipy. Ale ile tego C.K-stego piwa wypiłem to mojeBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
Szkoda, że tak w ostatniej chwili zapadła decyzja o moim wyjeździe do Krakowa. Widać dałem za mało czasu na zebranie się ekipy. Ale ile tego C.K-stego piwa wypiłem to moje
A ja najzwyczajnie zapomniałem, że będzie okazja wypicia z Tobą piwka w C.K>Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pewnie okazja będzie jeszcze nie jedna.
Połaziłem sobie po Krakowie, pooglądałem mury browaru przy ul. Lubicz. Ale nie dało się wejść na teren. Wszystko zamknięte na głucho. Nie było nawet, do kogo zapukać.Last edited by adam16; 2004-08-25, 08:46.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
Pewnie okazja będzie jeszcze nie jedna.
Połaziłem sobie po Krakowie, pooglądałem mury browaru przy ul. Lubicz. Ale nie dało się wejść na teren. Wszystko zamknięte na głucho. Nie było nawet, do kogo zapukać.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
Comment