hmmm , no ja nie wiem na 100 % w sobotę mam mase pracy i jeszcze obiecałem synowi wypad do Cyrku , więc mogę być padnięty wieczorem co po wypiciu piwka może się źle skończyć , więc nie obiecuje ale jak by co to Was znajde.
My także dziękujemy za wizytę w mieście trykających koziołków I prosimy o jeszcze!
Przy okazji także parę słów o Klubokawiarni Proletaryat. Udało nam się spotkać samego I Sekretarza. Według jego słów, lokal ma się rozwinąć i ma szansę stać się obowiązkowym punktem programu dla wszystkich forumowiczów odwiedzających Poznań. Poza tym, ma wręcz wzorowy stosunek do tradycyjnej staropolskiej gościnności
Najpierw Unreal i Fortunka, dyskusje o gwarze i koziołkach, które są tak oszczędne że trykają się tylko w południe, a nie co godzinę i o kluskach szagówkach . Potem szybkie przeflancowanie ekipy do Proletaryatu - i Noteckie z I Sekretarzem. Dzięki towarzyszowi za gościnność!
Spotkania ze Zdolnoślązakami zawsze udane, zapraszamy częściej!
Kolejne spotkanie wielkopolskich kapslarzy na którym mile są widziane osoby spoza Wielkopolski oraz zbierające inne rzeczy lub po prostu przybyłe z ciekawości
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
Czynne od 16 do 2. Naście miejsc na hokerach trochę na normalnym poziomie. 14 kranów. Nie moj klimat. Ale doceniam pozostawienie gołej cegły
co na kranach na zdj...
Comment