Trochę ci nas jest z Poznania na Forum, ale ze spotkaniami cienko - przeważnie wszyscy zajęci - w tym ja, oczywiście. Nawet w Brovarii jeszcze nie byłem . Na mnie na razie nie licz...
W Brovarii byłem, ale towarzystwo ściągnąłem znad morza. Wędruję sobie sam po sklepach i co nieco znalazłem. Ale że moja lepsza połowa w piwie zdecydowanie nie gustuje, po knajpach sam się włóczył nie będę - ktoś musi przecież obiad ugotować
Może do zimy się uda...
No w tygodniu to cięzko, a najbliższe weekndy to zaplanowane - teraz Grodzisk, później zlot, a następny to będzie mecz z Cracovią, na który niechybnie pójdę. Ale termin meczu jeszcze nie ustalony, więc może w sobotę, 18.09 się uda. Jest jeszcze torchę czasu, można pomyśleć
Tradycyjnie proponuję Unreal (Fortuna Jasna i Czarna) no i wypad do Brovarii.
Oki, wstepnie 18.09. Jako zagorzały kibic Bałtyku Gdynia, na mecze Arki nie chodziłęm. Więc na Lecha z Cracovią też nie pójdę
Za to wybrałbym się na Atenę.
Przejrzyj Piwo-Gdzie, jest tam conajmniej jedna poznańska knajpka z lanym Noteckim. Wybierz się też na rynek i szybko coś znajdziesz - noteckie zwane studenckim.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
albeertos napisał(a) No w tygodniu to cięzko, a najbliższe weekndy to zaplanowane - teraz Grodzisk, później zlot, a następny to będzie mecz z Cracovią, na który niechybnie pójdę. Ale termin meczu jeszcze nie ustalony, więc może w sobotę, 18.09 się uda. Jest jeszcze torchę czasu, można pomyśleć
Tradycyjnie proponuję Unreal (Fortuna Jasna i Czarna) no i wypad do Brovarii.
Z moich informacji wynika,że mecz rozpocznie się w piątek 17.09 o godź 20:00(transmisja w Canal+)
Comment