Trochę ci nas jest z Poznania na Forum, ale ze spotkaniami cienko - przeważnie wszyscy zajęci - w tym ja, oczywiście. Nawet w Brovarii jeszcze nie byłem . Na mnie na razie nie licz...
W Brovarii byłem, ale towarzystwo ściągnąłem znad morza. Wędruję sobie sam po sklepach i co nieco znalazłem. Ale że moja lepsza połowa w piwie zdecydowanie nie gustuje, po knajpach sam się włóczył nie będę - ktoś musi przecież obiad ugotować
Może do zimy się uda...
No w tygodniu to cięzko, a najbliższe weekndy to zaplanowane - teraz Grodzisk, później zlot, a następny to będzie mecz z Cracovią, na który niechybnie pójdę. Ale termin meczu jeszcze nie ustalony, więc może w sobotę, 18.09 się uda. Jest jeszcze torchę czasu, można pomyśleć
Tradycyjnie proponuję Unreal (Fortuna Jasna i Czarna) no i wypad do Brovarii.
Oki, wstepnie 18.09. Jako zagorzały kibic Bałtyku Gdynia, na mecze Arki nie chodziłęm. Więc na Lecha z Cracovią też nie pójdę
Za to wybrałbym się na Atenę.
Przejrzyj Piwo-Gdzie, jest tam conajmniej jedna poznańska knajpka z lanym Noteckim. Wybierz się też na rynek i szybko coś znajdziesz - noteckie zwane studenckim.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
albeertos napisał(a) No w tygodniu to cięzko, a najbliższe weekndy to zaplanowane - teraz Grodzisk, później zlot, a następny to będzie mecz z Cracovią, na który niechybnie pójdę. Ale termin meczu jeszcze nie ustalony, więc może w sobotę, 18.09 się uda. Jest jeszcze torchę czasu, można pomyśleć
Tradycyjnie proponuję Unreal (Fortuna Jasna i Czarna) no i wypad do Brovarii.
Z moich informacji wynika,że mecz rozpocznie się w piątek 17.09 o godź 20:00(transmisja w Canal+)
Kolejne spotkanie wielkopolskich kapslarzy na którym mile są widziane osoby spoza Wielkopolski oraz zbierające inne rzeczy lub po prostu przybyłe z ciekawości
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
Czynne od 16 do 2. Naście miejsc na hokerach trochę na normalnym poziomie. 14 kranów. Nie moj klimat. Ale doceniam pozostawienie gołej cegły
co na kranach na zdj...
Comment