Tylko czy siedząc przy stoliku obok baru uda nam się przeprowadzić degustację? Może by się tak ukryć przed czujnym okiem personelu?
Poznań
Collapse
X
-
arcy napisał(a)
Tylko czy siedząc przy stoliku obok baru uda nam się przeprowadzić degustację? Może by się tak ukryć przed czujnym okiem personelu?
Nawet szkło pożyczą , Albeertos załatwi
Comment
-
-
Dobra, stolik zarezerwowany na 20. Jakby ktoś był wcześniej, to powołać się na Rafała. Dodam że jest to stolik obok baru, przy lodóweczce(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
-
W sobotę 6.11 delegacja "sekcji wrocławskiej" w składzie 2-osobowym będzie przebywała w Poznaniu. Wieczór mamy zaplanowany na "Allegro Party" w Brovarii, jednak wcześniej bardzo chętnie wychylimy kufelek piwa w Waszym towarzystwie. Rozmawiałem już z Arcy i Albeertosem - będziemy w Poznaniu już od ok. 13-tej. Może zaaranżujemy jakieś popołudniowe spotkanko integracyjne przy kuflu dobrego piwa ?Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
No i znów bez mnie w tym czasie będz męczył moje autko na nierównych niemieckich autostradach."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
-
Myślę że damy radę
Tylko nie wiem czy tak wcześnie otwierają knajpy (Unreal raczej od 16 dopiero, nie wiem jak inne, w tym Proletaryat). Trzeba pomyśleć.
Aha, no i ja niestety nie dałem rady i nie dotrę na Allegro Party. W temacie o tym pisłem że będę, ale niestety...(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment