Ja jak zawsze ZA, ale jak już to z powodu remontu w domku ,wybiore się na przyjazd Administracji bo to raczej obowiązek.
Poznań
Collapse
X
-
-
Audi napisał(a)
bo to raczej obowiązek.Last edited by Maggyk; 2004-12-05, 20:06.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
annewit napisał(a)
skoro Art przyjeżdza to już w ogóle nie wypada nie przyjść...
Comment
-
-
arcy napisał(a)
Odpuszczamy sobie weekend i zbieramy siły na spotkanie z Administracją.
Comment
-
-
arcy napisał(a)
Odpuszczamy sobie weekend i zbieramy siły na spotkanie z Administracją.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Maggyk napisał(a)
Ależ jakąś zaprawę musicie zdobyć przed spotkaniem z nami, a weekend jest do tego idealny
Comment
-
-
arcy napisał(a)
Odpuszczamy sobie weekend i zbieramy siły na spotkanie z Administracją.
Comment
-
-
Dobra dobra. Po pierwsze, osoba spełniająca u mnie funkcję zielonej żaby w piątek wraca z delegacji, a poniedziałek znowu wyjeżdża. W dodatku ona piwa nie pija
Po drugie, sama widzisz jak to z tym Poznaniem jest. Za sukces można uznać spotkanie, w którym uczestniczą więcej niż 3 osoby
Po trzecie, to nie znaczy że zostaniemy weekendowymi abstynentami
Comment
-
-
arcy napisał(a)
Dobra dobra. Po pierwsze, osoba spełniająca u mnie funkcję zielonej żaby w piątek wraca z delegacji, a poniedziałek znowu wyjeżdża. W dodatku ona piwa nie pija
Hm. mam pewien pomysł, który moze Ją do tego trunku przekona - wtajemniczy Cię Art (który też jeszcze nie wie, o co chodzi, więc nie pytaj
Comment
-
-
Pułapka na osobę źle spełniającą funkcję zielonej żaby już jest u Arta
Comment
-
Comment