Z racji całego tygodnia nocek ja odpadam od wszelkiej aktywności spotkaniowej
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
witam po bardzo dłuższeeeeeeeej nieobecności czy grono poznańskie jeszcze się spotyka na degustacjach ? tak rzucam nieśmiało temat bo ostatnio się umonotematyczniłem i nawet nie wiem czy są jakies nowe bądź stare knajpy gdzie leją te ciekaszwe piwka...
Spotykamy się nieregularnie w pierwsze piątki miesiąca. Jest na to odpowiedni temat. Dobrze trafiłeś, bo akurat taki piątek się zbliża
Ciekawe który piątek masz na myśli ?
Pierwszy piatek lutego już był. Spotkanie tez miało być. Ale jeśli nie było to jestem za tym żeby zrobić je w drugi piatek. Jeśli zaś spotkanie się odbyło to jestem za tym, żeby zrobić drugie spotkanie w lutym.
O rany chyba przegiąłem, dwa spotkania z rzędu to nie przejdzie u nas
O rany chyba przegiąłem, dwa spotkania z rzędu to nie przejdzie u nas
Eeee..Biorąc po uwagę to, że w sumie tak jakoś padają te spotkania to chyba bez większych konsekwencji można je ogłaszać co tydzień
Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2007-02-14, 16:43.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Kolejne spotkanie wielkopolskich kapslarzy na którym mile są widziane osoby spoza Wielkopolski oraz zbierające inne rzeczy lub po prostu przybyłe z ciekawości
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
Czynne od 16 do 2. Naście miejsc na hokerach trochę na normalnym poziomie. 14 kranów. Nie moj klimat. Ale doceniam pozostawienie gołej cegły
co na kranach na zdj...
Comment