Mini Zlot w listopadzie - wstępne przymiarki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

No dobra, żeby nie wyszło, że nawet aktualnie włączonej strony wątku nie chce mi się przejrzeć.

1.Zythum
    2.Iron
    3.Małażonka
    4. i 5.Dkrasnodębski x2
    6.Kangur.pl
    7.Żąleną
    8. i 9. Peter_1000 x2

poczekalnia:
    1.Zyziek
    2.Wujcio Shaggy
    3.Arcy
    4.Pepek

Comment

• dkrasnodebski
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.05
      • 2316

Ahumba napisał(a)
      Jezdem gotów.
      Czy to oznacza że Ahumba też powinien być na tej liście?
      Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• Maggyk
        Szara Adminiscjencja
        🍼
        • 2004.05
        • 5617

Ja zgłaszam się na zlot dla miętkich
        Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
        Piwo domowe -
        Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
        PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Piecia
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.02
          • 3312

żąleną napisał(a)

1.Zythum
          2.Iron
          3.Małażonka
          4. i 5.Dkrasnodębski x2
          6.Kangur.pl
          7.Żąleną
          8. i 9. Peter_1000 x2

poczekalnia:
          1.Zyziek
          2.Wujcio Shaggy
          3.Arcy
          4.Pepek
          5.Piecia
          Koniec i bomba,
          Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• Małażonka
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.03
            • 4602

Przeniosłam temat twardzieli - tutaj , co by Nas nie rozpraszały mięczaki

Comment

• Krzysiu
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2001.02
              • 14936

Ja się na ten termin nie piszę, bo akurat wymyśliłem sobie otwarcie sezonu na lodowisku. Ale:

1. Nie jest to Zlot, a minizlot, więc nie ma co wybrzydzać, że nie wszyscy się palą do wyjazdu. Gdyby to był Zlot we Wrzesniu w Janowie, przyjechałbym.

2. Nie można abstrahować od problemów z dojazdem. Co innego czas, a co innego brak środkow komunikacji. Poza tym przypominam, że do Boszkowa była załatwiona zniżka, a na duże odległości jest to znacząca ulga.

3. Zgadzam się ze Slavoyem - pora roku nie zachęca do długotrwałych wyjazdów terenowych.

4. Po raz kolejny apeluję do różnych ludzi, mających "świetne" pomysły - na początku waszego postu przytoczcie magiczną formułę "ja to zorganizuję".

Comment

• bigrobeert
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2004.07
                • 29

mini zlot

sorry,ale mam pytanko.Kiedy sa chmielaki w Krasnymstawie?

Comment

• centon
                  † 2017 Piwosz w Raju
                  • 2004.03
                  • 575

Niestety spóżniłeś się na chmielaki. Były 11-12.09. Ja niestety nie dotarłem i żałuję. W przyszłym roku pewnie będę.
                  Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
                  Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.

https://picasaweb.google.com/115486805717439828103

Comment

• bigrobeert
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2004.07
                    • 29

mini zlot

no to sorry,nie przyjade do Janowa.syn ma 11.11. urodziny.

Comment

• cielak
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.03
                      • 2890

Jak mi coś żona nie wymyśli to się piszę. Na tą chwilę poczekalnia.
                      Last edited by cielak; 2004-09-21, 21:43.
                      zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

• peter_1000
                        Kapitan Lagerowej Marynarki
                        • 2003.05
                        • 583

cielak napisał(a)
                        Jak mi coś żona nie wymyśli to się piszę. Na tą chwilę poczekalnia.
                        Ale piszesz o Wrocławiu czy o Janowie? Bo Janów ma już nowy temat.
                        Przemyski Browar Forteczny oraz wędzarnia

Comment

• Małażonka
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.03
                          • 4602

Krzysiu napisał(a)

1. Nie jest to Zlot, a minizlot, więc nie ma co wybrzydzać, że nie wszyscy się palą do wyjazdu. Gdyby to był Zlot we Wrzesniu w Janowie, przyjechałbym.

2. Nie można abstrahować od problemów z dojazdem. Co innego czas, a co innego brak środkow komunikacji. Poza tym przypominam, że do Boszkowa była załatwiona zniżka, a na duże odległości jest to znacząca ulga.

3. Zgadzam się ze Slavoyem - pora roku nie zachęca do długotrwałych wyjazdów terenowych.

4. Po raz kolejny apeluję do różnych ludzi, mających "świetne" pomysły - na początku waszego postu przytoczcie magiczną formułę "ja to zorganizuję".
                          1. Nie zauważyłam wybrzydzania (a jedynie prośbę o w miarę szybką deklarację) - plan jest prosty - część osób chce odwiedzić Browar w Janowie, a inni szykują się na spotkanie we wrocławskiej knajpce;
                          2. Sądzę, że przy większej ilości osób dałoby się załatwić w PKP zniżki. Jeśli zaś chodzi o trudności z dojazdem, to tak jak już pisałam - do Boszkowa również nie był zbyt prosty dojazd, a jednak wszyscy szczęśliwie dotarli
                          3. Nie zapominaj, że są to cztery wolne dni, a więc doskonały termin na dłuższe wycieczki. Nie jest również powiedziane, że aura musi być zimna i deszczowa. Ostatnio wracamy do strefy umiarkowanej: chłodniejsze lata i dosyć ciepłe zimy. Ja tam osobiście wierzę w dobrą pogodę.
                          4.Wydaje mi się, Krzysiu, że Zythym wyraźnie napisał, że to organizuje - i póki co wywiązuje się z tego wręcz rewelacyjnie - szkoda, że tego nie zauważyłeś

Comment

• Krzysiu
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2001.02
                            • 14936

Zauważyłem i nie zwracałem się do Zythuma, ale do kilku innych osób, rzucających "świetne" pomysły.

Te dni nie dla wszystkich są wolne, a krótki dzień i niskie temperatury (upałów na pewno nie będzie) do dalekich wypraw nie zachęcają.

A co do wybrzydzania - padły jakieś teksty wyżej, że komuś się coś tam nie chce, a inni musieli (nie chce mi się ich szukać). Tylko dlatego ta uwaga.

Comment

Przetwarzanie...