Parę osób z Warszawy zaproponowało już miejsca noclegowe: można sobie powybierać
Mini Zlot w listopadzie - wstępne przymiarki
Collapse
X
-
Małażonka dobrze pisze
U mnie problem polega na tym, że na 99% nie będę miała wolnego w piątek, a przejazd zajmujący prawie dobę + doba pobytu to raczej dla mnie średnia atrakcja finansowo-wypoczynkowa
Jechałabym z piatku na sobotę pociągiem, zatem bym się nie wyspała - musiałabym dospać w sobotę, wieczorem impreza, a po imprezie powrót - no nie kalkuluje mi się to nijak.
Po za tym - listopad to trochę kulawa pora roku, wtedy właśnie można robić dżampry w mieście - bo lata żal na miasto i wtedy jest plener.
Jeśli zaś chodzi o propozycje, to ja, oczywiście, w każdej chwili jestem w stanie zrobić weekendówkę we Wrocku - propozycja cały czas aktualna
Poczekajmy, ile osób się zgłosi na propozycje Zythuma i wtedy zadecydujcie. Zawsze można zrobić dwa Minizloty - dla twardzieli i mięczaków
Comment
-
-
Podsumowując - czekam do wtorku na Wasze deklaracje i wtedy podejmiemy decyzje.
Znam fajne miasto - PragaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Jeżeli chodzi o Janów po dokładnej analizie nie dam rady.Wrocek?Może być czemu nie, kole 6 godzin w pociągu to da się fizycznie wyrobić na luzie i finansowo dać radę.Ja wokół siebie nie mam nic ciekawego do picia z naszych browarów i do mnie też daleko dla większości,może Trójmiasto coś zaproponujeLast edited by Pogoniarz; 2004-09-15, 13:50.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
(...)może Trójmiasto coś zaproponuje
Comment
-
-
Pinio74 napisał(a)
Po wstępnych rozmowach z domownikami pojawiła się mała sznasa, że w długi listopadowy weekend będę mógł się pojawić na minizlocie w Janowie.
Kuję żelazo dalejBIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Słoneczka, Wy nie piszcie co byście chcieli, ale konkrety - gdzie dzwoniliście, co załatwiliście, jakie piwo, gdzie i w jakich cenach noclegi, dla ilu osób, itp., itd...To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Słoneczka, Wy nie piszcie co byście chcieli, ale konkrety - gdzie dzwoniliście, co załatwiliście, jakie piwo, gdzie i w jakich cenach noclegi, dla ilu osób, itp., itd...
Tym bardziej doceniam inicjatywę Zythuma, mimo, że to faktycznie wersja dla twardzieli i to w dodatku z urlopem.
Jeśli chodzi o Wrocek to napewno jednym z wyjść jest ten sam lokal, co rok temu, tylko inny browar O ile oczywiście Wam się tam podobało. Mogę też popytać w centrum - jutro idę na piwo do takiego jednego lokalu, to zapytam o cenę wynajmu. Napewno też będą chcieli z żarciem, ale zobaczymy ile krzykną, może wcale nie tak dużo. Przypominam, że Szwejkowanie zeszłoroczne wypadło po 15 zł na łeb (piwo+żarcie+lokal, w tym piwo, oczywiście, za darmo).
Noclegi do wyboru, w Przytułkach, albo hotelach, baza jest w temacie o Warsztatach, ci, co byli, mogą się wypowiedzieć o standardzie.
To tak wstępnie
Comment
-
Comment