Cyrkonia napisał(a) Strzała północy, czyli Wrocław - Ełk - Białystok na pewno dostarczy niezapomnianych wrażeń
Mój ze Szczecina zwany jest Włóczęgą Północy.Jezusicku co za pociąg do Olsztyna przez Trójmiasto .Łącznie jedzie do Białego ponad 13 godzin (jak się nie spóźni)
Supraśl hmm może być nie wiem czy z żoną ale z pykającym kuflem na bank dojadę.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Marusia napisał(a) a jak założę temat "IV Wielki Zlot - KONKRETY" to zobaczymy ilu z Was coś zaproponuje
Proponuję zacząć "konkrety" od znalezienia osoby, która podejmie zorganizowania IV Zlotu, a ona sama zaproponuje miejsce. Termin jest wiadomy - drugi weekend września, więc już można planować urlopy
A pod adresem co poniektórych proszę, abyście nie wskazywali palcem, kto niby ma to zrobić, bo ja osobiście uważam takie zachowanie conajmniej za niestosowne. Nawet jeśli to miał być żart, to wyjątkowo nieudany.
Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
W Köln gdzie nie spojrzeć wszędzie kölsch, jak dla mnie styl niepijalny. Miejscowi są pewnie przyzwyczajeni bo to ich tradycja, a poza tym ciężko dostać coś innego, jednak turyści szukają urozmaicenia. Ale na szczęście da się znaleźć miejsca gdzie można się napić prawdziwego...
Browar powstały w 2021 roku w dawnej kotłowni znanej firmy Osram produkującej żarówki. Dojechać tu łatwo, dokładnie naprzeciwko znajduje się przystanek tramwajowy Osram-Höfe. Kompleks starych budynków z żółtej cegły jest bardzo duży, trzeba wejść bramą pod pierwszym z nich, potem...
Schwetzingen to nieduże miasto (około 20 tyś. mieszkańców) położone 13 km na południe od Mannheim na linii kolejowej do Karlsruhe. Pociągi kursują tu co 30 minut (w szczycie częściej), a podróż między tymi miastami trwa 14 minut.
Główna atrakcją, która przyciąga turystów do...
W październiku 2019 roku małe miasteczko w połowie drogi pociągiem pomiędzy Přerovem a Vyškovem na Moravě uzyskało swój browarek. Zlokalizowano go w samym centrum 100 m od rynku. Dojście od stacji kolejowej jest proste - z budynku dworca 50 m w dół ul. Nádražní i w prawo w Masarykovą,...
Comment