A może tak pojedziemy do Gdyni na Kasztelana do pubu o ciekawej nazwie "Tygiel". Podają tam piwko z Sierpca w rozsądnej cenie 4,5zł za szklaneczkę. Więcej informacji tutaj: http://pubowicz.pl/pubowicz/index.ph...nia&pub=tygiel
Co powiecie na to? Jak by się nam znudziło zawsze można zmienić lokal gdzie serwują dobre piwka np. Gosie, Rycerzyka, Broka, Juranda lub Amberka.
LETO napisał(a) No to czekamy na wieści. Mam nadzieję, że się uda bo okrutną mam ochotę na Kasztelanka
A więc byłem. Namiot stoi i stać będzie całą zimę. 25. września jest otwarty (bodajże do 23.00). Właściciel powiedział, że jak będzie za zimno, to włączy jakieś ogrzewanie. A gdy za zimne będzie piwo, to można zrobić grzańca .
Kasztelan, jako flagowe piwo Baru Pod Pachołkiem, oczywiście w ciągłej sprzedaży 3zł/0.5l.
No to w końcu spotykamy się w namiocie, czy w Tyglu w Gdyni??
Ja osobiście wolę Tygiel ponieważ mam bliżej do domu, ale jeżeli dla reszty Sekcji 3miasto jest za daleko no to możemy spotkać się w Oliwie.
Do spotkania zostało nam prawie półtora tygodnia, więc na pewno do tego czasu coś ustalimy. Gdynia o tyle jest lepsza, że można wyskoczyć gdzieś jeszcze. Z drugiej strony w Oliwie jest troszeczkę spokojniej i sympatyczniej. Park, jeziorko itp.
Wstpnie zglaszam swoja obecnosc. Mam nadzieje, ze Rolek sie pojawi musze z nim porozmawiac na temat Warsztatow.
Abernacka prosze podaj mi szczegoly smsem, poniewaz nie wiem czy bede mial dostep do internetu do konca tygodnia.
"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
A więc dobrze! Widzę że większość optuje za Oliwą, więc nie pozostaje nam nic innego jak zgodzić się na waszą propozycję. Pozostaje nam już tylko kwestia godziny. Proponuję 17-18. Pasuje paniom i panom???
Oczywiście że pasuje będziemy o 17.30
Po drodze od SKM do ul.Kwietnej po lewej stronie ulicy gdzieś w połowie drogi jest mała budka drewniana gdzie leją chyba Piasta proponuje jedno zaliczyć.My tak uczynimy
Comment