Dobra niech będzie 16.30! Ale nie jestem pewien co tam leją.
Sekcja Trójmiejska -Wita sezon jesienny!
Collapse
X
-
-
-
Maremali napisał(a)
I kto to pisze?
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
A więc dobrze! Widzę że większość optuje za Oliwą, więc nie pozostaje nam nic innego jak zgodzić się na waszą propozycję. Pozostaje nam już tylko kwestia godziny. Proponuję 17-18. Pasuje paniom i panom???
Ale myślę, że warto będzie czekać - Noteckie będzie wracało razem ze mną...
O czym znad bączka Noteckiego nadaję ja!
Comment
-
-
sekcja trojmiejska
witam.wracam wlasnie z Krynicy Morskiej z imprezy.Byl kozlak z ambera,noteckie,krolewskie,frater oraz troche czeskiego radegestu.
W srode jade do Poznania na targi[ dwa - trzy miejsca wolne ]przy okazji zajrze do Browarii.Co do spotkania 25.09 wstepnie deklaruje przyjazd.Ze starowki nie jest daleko.
Comment
-
-
Informacja dla tych, co niewiedzą gdzie jest ulica Kwiatowa. Owa ulica znajduje sie w Gdańsku - Oliwa. Kilka kroków od Parku Oliwskiego i lub jak kto woli Katedry Oliwskiej.
Ps. Arcy jak byś nie mógł spotkać się w Sobotę to daj znać a możemy się spotkać w Gdyni w czwartek.
Ps II. Czy w tej knajpie podają piwo w plastikach czy w szkle??Last edited by abernacka; 2004-09-21, 14:06.
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
Informacja dla tych, co niewiedzą gdzie jest ulica Kwiatowa.[...]
A dokładnie, owa ul. Kwietna, to lewa, boczna (jadąc od pętli w Oliwie w górę, w stronę Geanta) ulica od ul. Stary Rynek Oliwski. Dokładnie naprzeciwko Młyna Oliwskiego - po prawej młyn, po lewej Kwietna. Zaraz przed mostkiem.
Comment
-
-
Odp: sekcja trojmiejska
bigrobeert napisał(a)
a do ktorej mozna przybyc.bede na meczu koszykowki na politechnice.Last edited by abernacka; 2004-09-22, 18:03.
Comment
-
-
Odp: Odp: sekcja trojmiejska
Rolek napisał(a)
17.30.00.GMT+1.oczywiscie
Rolek niejestem pewny zapisu ale raczej powinien wyglądać
UT 1730
Aczkolwiek jeśli potrzebujesz czasu z dokładnościa co do sekundy to przeważnie wygląda to tak:
UTC 17:30:00
Kilka lat męczenia się z astronawigacją uczy dokłądności
Na dzień dzisisiejszy niejestem pewny czy się pojawie na spotkaniu! Będę się starałz całych sił!"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
Comment