Staraj się panie Makaron bo będę miał Czarnkowa jasnego ,ciemnego i oczywiście classica w bączkach.
Sekcja Trójmiejska -Wita sezon jesienny!
Collapse
X
-
piotrrat napisał(a)
Staraj się panie Makaron bo będę miał Czarnkowa jasnego ,ciemnego i oczywiście classica w bączkach.
W każdym razie na spotkaniu będę, ale na 99% autem. Tylko dlatego, żeby Wasze gęby zobaczyć o przyzwoitej porze . Inaczej się nie wyrobię .
Comment
-
-
piotrrat napisał(a)
Jedź przez Piłe, na ul.Wyspiańskiego jest dom piwa wejdż i kup.
Jak byś tam dotarł to mam prośbę-kup mi z 10 EIRE czarnkowskich.
Comment
-
-
Rolek napisał(a)
Uuu... To stawia pod jeszcze większym znakiem zapytnia całe przedsięwziecie . Może w jakimś lokalnym sklepiku znajdę ciemne?
Może w Jastrowiu znajdziesz ciemniaczka.
Comment
-
-
piotrrat napisał(a)
Szukaj ,pytałem w Złotowie nie mają,Zakrzewo nie mają
Może w Jastrowiu znajdziesz ciemniaczka.
I jeszcze gwoli wyjaśnienia: chodzi o ciemne, czy o Eire? W czarnkowskich nomenklaturach sie nie wyznaję...
Comment
-
-
-
Starym świeckim zwyczajem proponuję i tym razem zorganizować "tele most" z forumowiczami z innych rejonów Polski.
Ps. Rolku i Piotrze narobiliście mi strsznego smaka na Eire. Nie wiem czy dotrwam w dobrej kondycji psychicznej do jutrzejszego wieczora .
Wasze Zdrowie !
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
Starym świeckim zwyczajem proponuję i tym razem zorganizować "tele most" z forumowiczami z innych rejonów Polski.
Ps. Rolku i Piotrze narobiliście mi strsznego smaka na Eire. Nie wiem czy dotrwam w dobrej kondycji psychicznej do jutrzejszego wieczora .
Wasze Zdrowie !
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
Comment
-
-
piokl13 napisał(a)
(...) W W-wie noteckie to codzienność
Ps. Marusia zdzwonimy się ok. godz. 20,00.
Comment
-
Comment