Jak zapewne każdy wie (forumowicz z 3miasta), Goch pojawia się w Gdyni tylko w sezonie letnim. W związku z tym idziemy z moją Anią i Makaronem jego godnie pożegnać jutro koło 16-17. Może ktoś się do naszej wesołej grupki podłączy. Serdecznie zapraszamy! Szczegóły owego spotkania jutro rano!
Gdynia -pożegnanie Gocha w tym sezonie!
Collapse
X
-
gdynia-pozegnanie
jezeli czas pozwoli [mam na glowie organizacje imprezy w K.M],bardzo chetnie.chyba tez czas sie poznac. -
FCJP
A ja wpadam na chybcika, żeby powiedzieć, iż apostrof w tytule (Goch'a) jest od czapy i potwornie mnie denerwuje. Proszę zatem Admina o ulżenie mojej fanaberii i skasowanie intruza (apostrofu, nie tematu).
I żeby było trochę na temat:
Niestety się nie zjawię.Comment
-
Odp: Gdynia -pożegnanie Goch'a w tym sezonie!
abernacka napisał(a)
[B(...) Szczegóły owego spotkania jutro rano! [/B]Last edited by abernacka; 2004-09-15, 11:42.Comment
-
Odp: Odp: Gdynia -pożegnanie Goch'a w tym sezonie!
abernacka napisał(a)
A więc ! Spotykamy się wszyscy o 16,20 przy Gochu (mam nadzieje, że będzie jeszcze otwarty), w razie drobnych kłopotów lokalowych przeniesiemy się na chwilkę do Zielonej Tawerny a następnie do Atuta na Rycerza.Comment
-
Spotkanie się w miłym gronie jak zawsze bardzo udane. Gosia tym razem dopisała (zero kwasu, ładna pianka, barwa piwka ciepły bursztyn). Otrzymaliśmy informację od barmana, że lokal z Gosicą będzie otwarty do 3.X. (ten fakt ucieszył nas ogromnie!). Niestety pogoda jak jest każdy widzi, więc zmieniliśmy lokal, który posiada m.in. dach i dobre piwko. Wypadło na "Tygiel" a w nim Kasztelan z Sierpca (piwko w rozsądnej cenie -4,5zł). Niestety muzyka w stylu "łubu dubu" lub "ją mada faka", która panowała w tym lokalu nie pozwoliła nam na delektowanie się piwkiem w ciszy i w spokoju. Więc po wypiciu sklaneczki Kasztelanka zmieniliśmy lokal na bardziej spelunkowaty o sympatycznej nazwie "Arkadia". Po lekkiej awanturze z mało sympatycznym panem, w spokoju cieszyliśmy się smakiem "Gdańskiego" z małego regionalnego browaru, jakim jest EB.
Ps.Pod czas naszego spotkania omówiliśmy szczegóły organizacji imprezy pt. "Piwne warsztaty w 3mieście".Comment
Comment