Nowa praca, nowe pieniążki, nowy wyjazd - inaczej być nie może
Minizlot dla twardzieli - Janów 11-14.XI.
Collapse
X
-
arcy napisał(a)
Ja nie mięknę, tylko moje konto nie chce puchnąćGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
warszawiak napisał(a)
Autobus owszem jest, ale 10,11,12 są dniami bez zniżek.
Bilet kosztuje 49,30. Przy grupie sześciu osób jedna osoba jedzie gratis. Kupcie bilety wcześniej bo później będą kłopoty.
Możecie zrobić to u Sławki,adres znacie.
Comment
-
-
W PKS to chyba w ogóle nie ma żadnych zniżek. No, może tylko dla dzieci, emerytów i parlamentarzystów...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Mi od 15.11 chcieli zrobić audyt z ISO 9001, ale im zasugerowałem aby przenieśli go na styczeńŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Było nawet na tej samej stronie.
Jeżeli będzie was 10 osób to można od PKP (pociąg) załatwić zniżkę 50%. Wtedy koszt biletu poc.pośpiesznym 31,85 w obie strony.
Na ten długi weekend można kupić bilet wycieczkowy 33% zniżki cena takiego biletu 42,68 T/P. Ważny jest od 10.11 godz.19.00 do 14.11 godz.24.00. Autobus PKS z Dworca Stadion kosztuje 33 zł. w jedną stronę i brak jest ulg.
Comment
-
-
Zapewne już wszyscy zauważyli, że ostatnio trochę przycichłem na tym forum. Przyczyna tegoż stanu jest bardzo prozaiczna - po prostu niespodziewanie zostałem kierownikiem stacjonarnych badań w terenie. Zatem na pewno nie bedę miał wolnego w trakcie "twardzielowego" zlotu i niestety zmuszony jestem definitywnie wypisać się z listy rezerwowej tej imprezy. Zatem Janów musi na mnie jeszcze poczekać
Co gorsza to z tego powodu i w "mięczakowych" atrakcjach mój udział też będzie ograniczony.
Comment
-
Comment