Czy jest już jakiś chociaż ogólny plan naszych działań?
Na kiedy jest przewidziany browar Janów?
Muszą jakoś opracować plan dojazdu, trochę mam daleko i zastanawiam się nad międzylądowaniem w W-wie. Ale muszę znać plan działań.
Jeżeli zrobię nocleg w W-wie to w Janowie byłbym dopiero 12.11.
A nie chciałbym się spóźnić na wizytę w browarze.
Nie mam co prawda jeszcze potwierdzonego urlopu na 12.11 ale jestem optymistą.
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
No i sie rypło, kasa przeznaczona na zlot trafiła do kieszeni mechaników.
Wczoraj rano kangurowóz stał nad sporą plamą benzyny, zapach czułem już z daleka.
Dalej to już trywialne --> warsztat--> diagnoza "rozszczelnienie baku na spawie" --> wymiana baku.
Nawet szybko to poszło, ale po kieszeni walneło.
Także niestety nie będzie mi dane odwiedzienie browaru w Janowie
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
jeśli nie jest jeszcze zbyt późno, to ja też się dopisuję do tej imprezki. Nie wiem tylko na ile dni. Mam nadzieję, że na wszystkie...
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Wujcio_Shaggy napisał(a) To przykre, niestety. Ty jesteś usprawiedliwiony, ale Twój samochód - to mięczak...
A Ty sam Kangurku zostajesz ZŁAMASEM - jednak się złamałeś i zasłaniając się bakiem samochodu wybierasz się na zlot mięczaków, o czym piszesz w adekwatnym temacie
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Zythum, na kiedy przewidziane jest zwiedzanie browaru? Ja przyjeżdżam 12-go, możliwe że bardzo późno, więc fajnie byłoby, gdyby udało się ustawić zwiedzanie na 13-go.
Pulas - kontakt na maila - już jestem w pracy.
Żą - browar jest otwarty zarówno na 12.XI, jak i 13.XI więc możemy założyć 13.XI - chyba, że w ostatniej chwili nastąpią zmiany ale dzisiaj potwierdzałem wizytę i nic nowego nie wyszło na razie.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Proszę o ostateczną deklarację osób na 100 procent pewnych przyjazdu do Janowa, z informacją o ilości dni pobytu.
zythum napisał(a) Proszę o ostateczną deklarację osób na 100 procent pewnych przyjazdu do Janowa, z informacją o ilości dni pobytu.
Ja deklaruję na 100% przyjazd, jednak tylko na 50% mogę ocenić szanse pobytu przez wszystkie dni. W chwili obecnej czekam na decyzję prezesa (mojego) odnośnie ewentualnego urlopu 12 listopada...
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Też jesteśmy na 100%, a na ile dni?
Gotowi jesteśmy na wszystkie, ale samym nam się siedzieć w Janowie nie będzie chciało, zatem ilość dni podam po wypowiedziach pozostałych Twardzieli
Poniższy post będzie aktualny gdy nie zgłosi się chociaż 8 osób na cały pobyt a jest też luźną refleksją na to co się w tym temacie działo.
Hmm, proszę się tylko nie obrażać ale sprawa jest poważna. Jeżeli jedynie 4 osoby deklarują pobyt na cały okres to ja przepraszam i wolę się wycofać - bo to ja będę świecił oczami za rezerwacje i browar. Cały czas była mowa o długim wykendzie - rozumiem, że jednej czy dwóm osobom mogło coś nagle wypaść ale dlaczego nagle większości zaczyna coś wypadać. Według mnie organizacja całej imprezy na dwa dni mija się z celem bo ja wolę w takim razie pojechać sobie na 4 dni do Pragi.
Proszę w takim razie o bardzo szybkie odpowiedzi KTO na sto procent MOŻE pojechać na całość bo zgadzam się z Małążonką, że nie ma sensu żebyśmy tam siedzieli w 4 osoby.
Jeżeli nie zgłosi się przynajmniej 8 osób to powiem tak: ja umywam ręce i jadę do Czech. Zwiedzanie jest zaklepane i mogę podać wszelkie kontakty, także na ośrodek i ktoś może przejąć po mnie organizacje.
Trochę to wszystko niepoważne bo prosiłem od początku o deklaracje na ile dni każdy możejechać i nie mam pretensji do tych którzy od początku tak mówili ale na razie okazuje się, że w sumie to niewiele osób ma ochotę jechać do tego Janowa.
Podsumowując - czekam do końca dnia na konkretne informacje kto jedzie na cały wyjazd (6 osób mam z poza forum i jak na razie to poza forumowiacy okazują się prawdziwymi twardzielami - od razu się zadeklarowali i nic nie zmienili przez ten miesiąc).
Uff ale długo ale powiem, że jestem trochę przybity i będzie to chyba jedyna moja próba organizacji czegokolwiek na forum.
Comment