Ja najmocniej przepraszam, ale mimo deklarowanych chęci, nie będę mógł się wybrać. Ubolewam nad tym strasznie, ale banku nie da się oszukać, a końcówka roku (czyli tak od połowy października) to u mnie naprawdę spore wydatki.
Minizlot dla twardzieli - Janów 11-14.XI.
Collapse
X
-
Zythum - to nas już zaliczyłeś do tej (niestety) mniejszośći co to chce jechać na wszystkie dni?
No i weź i coś zrób, to niektórym nie pasuje, nie rób, też niedobrze.
Ludzie - ruszać d..y do Janowa na wszystkie dni, bo jak nie to w ryj (po trzykroć)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Na razie na cały wyjazd zadeklarowali się: Małażonka, Iron, Zythum plus poza forumowi znajomi. Cały czas z nadzieją czekam, że jednak zbierze się jeszcze 5 osób z forum (byłoby wtedy 8 osób z forum plus znajomi).To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pisząc deklarowany czas pobytu miałem na myśli od czwartku do soboty (wyjeżdżałbym bardziej pod wieczór bo rano bym się chyba jeszcze nie odwarzył ). Niestety w niedzielę muszę być już w domu. Przepraszam zwłaszcza Ciebie Zythum że od początku się nie określiłem w ten sposób.Przemyski Browar Forteczny oraz wędzarnia
Comment
-
-
Ahumba, Drasnodębski, Grzerber, Hannibal, Wujcio_Shaggy, Żą & Zyziek - do tablicy. Jest tylko jedna właściwa odpowiedź - Jadę na cały długi łykendbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Udzielam właściwej odpowiedzi (bynajmniej nie dlatego, że boję się dostać w ryj ).Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
zythum napisał(a)
Uff ale długo ale powiem, że jestem trochę przybity i będzie to chyba jedyna moja próba organizacji czegokolwiek na forum.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Niestety jest tak jak myślałem od samego początku. Kiesa nie jest z gumy i przez długi łykend będe siedział w Warszawiepozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
iron napisał(a)
Zythum - to nas już zaliczyłeś do tej (niestety) mniejszośći co to chce jechać na wszystkie dni?
No i weź i coś zrób, to niektórym nie pasuje, nie rób, też niedobrze.
Ludzie - ruszać d..y do Janowa na wszystkie dni, bo jak nie to w ryj (po trzykroć)
Comment
-
-
Ale które to byłyby dni - proszę piszcie takie informacje czy wraccie wcześniej jak Peter czy przyjeżdżacie później.
W sumie ART masz rację tylko co mogłem jeszcze zrobić? Zgłosiły się osoby i na takiej podstawie zrobiłem pewne kroki a teraz albo rezygnują całkiem albo skracają wyjazd stawiając mnie przed faktem dokonanym gdy wszystko jest już załatwione. Jak mam to przewidzieć??? Od początku pisałem, że musi się zebrać 16 osób i prosiłem o POWAŻNE deklaracje i potraktowanie tematu. Teraz to Ja wyjdę na idiotę i będę świecić oczami przed browarem i ośrodkiem - i tak dobrze, że nie trzeba było wpłacać zaliczki. Natomiast zamówione beczki piwa trzeba będzie odebrać co podroży koszt pobytu dla tych którzy pojadą. I dlatego powiem szczerze nie zamierzam już nic organizować albo nie wiem - miesiąc przed wyjazdem będę brał od ludzi pieniądze i będę brał pod uwagę tylko tych którzy takiej przedpłaty dokonają.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment