Sobota jest dobra dla mnie. Godzina lepsza 15 lub 16. Ale w ostateczności i 14 będzie musiała pasować. Zobaczymy co odpowie Spiż
Minizlot dla mięczaków - Wrocław 11-14.11.2004
Collapse
X
-
sobota - gites. godzina obojętna, byleśmy zdązyli sie z karimat zwlec i dojechać na miejsce- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Po Spiżu proponuję globalną okupację Instytutu, wymieniam osoby, które będą w sobotę i jeśli ktoś nie jest chętny na Bartka, to proszę pisać, bo będę dokonywała rezerwacji miejsc i nie chcę wyjść na głupkaNa miejscu niespodzianki - odpłatne
1. Marusia
2. Slavoy
3. Tabletka
4. Carlberg
5. Wiktoria
6. Pepek
7. Kangurek
8. Kangurożona
9. Art (przepraszam, że dopiero na 9 miejscu)
10. Maggyk
11. Robox
12. Pogoniarz
13. Breslauer
14. Ewa
15. mjp
16. Fteo
17. Jackson
18. Ark
19. naczelnik
20. cyborg-marcel
21. Yemiołka?
22. Jano?
Jak znam swoją sklerozę, to o kimś zapomniałam, z góry przepraszam i proszę o uzupełnienie.
Acha, kto z tej listy się nie wpisz, że nie przychodzi, to ma wp.... wp.... wpis na czarną listęComment
-
robox napisał(a)
Sobotnie popołudnie w Spiżu mi pasujeComment
-
-
24. Marcopolok
Więcej grzechów już naprawdę nie pamiętamComment
-
Ależ piątek, czwartek i niedziela też aktualneZlot trwa od 11 do 14 listopada.
Sobota 13.11 to po prostu główny dzień Zlotu, gdzie wszyscy spotkamy się przyw Instytucie
Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"Comment
-
CarlBerg napisał(a)
Sobota 13.11 to po prostu główny dzień Zlotu, gdzie wszyscy spotkamy się przyw Instytucie
(w końcu jak dla mnie sobota wolnym dniem jest
)
chickkiller :)Comment
-
CarlBerg napisał(a)
Koszty oczywiście i tak będą żenująco niskie, ale jak bardzo żenująco niskie nie mozemy określić, dopóki nie bedziemy wiedzieć, ile osób przybędzie.
Comment
-
Marusia napisał(a)
Inaczej: prawdopodobnie we wszystkie te dni będziemy w Instytucie, ale tylko w sobotę będzie pełen wypas i dlatego są potrzebne konkretne deklaracje w celu podzielenia kosztów za niespodziankiKoszty oczywiście i tak będą żenująco niskie, ale jak bardzo żenująco niskie nie mozemy określić, dopóki nie bedziemy wiedzieć, ile osób przybędzie.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment