Uwaga! Niespodziewanie dzięki zawodowym okolicznościom dołączam się oficjalnie do mięczaków. Szkoda tylko, że nie dane mi będzie i na tym zlocie być z towarzystwem przez cały czas.
he he he! po tym jak nie pójdę na koncert Irona i tak niewiele ze mnie zostanie, a poza tym Breslau mym miastem rodzinnym jest
więc miło by było ponapawać się powrotem, zobaczyć ponownie część forumowiczów i poznać na żywo nowych
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Co się na tym forum wyprawia ? Zniewieściały Cyborg stanie się Rozmiękłym Zniewieściałym Cyborgiem, a twardy do tej pory Pepek przedkłada awans nad Mini Zlot dla Twardzieli . Forumowe O Rety i Olaboga po trzykroć!!!
pfff...
a bo kawy jeszcze dzisiaj nie piłam, Wwa wygląda dziwnie - słońce za mgłą, pracować mi się nie chce, usiadłam bym sobie we Wr. w Spiżu i na Rynek pogapiła...
samotność mi dzisiaj doskwiera i chwilowo mam dosyć mojej cud bazy
ale obiecuję być najbardziej twardym z Mięczaków, jeżeli sytuacja tego będzie wymagać
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Oczywiście też się dopisuję. Tylko żeby nie było, że znowu czytam po łebkach, ale przebiłem się przez temat i nie wiem, w jakim lokalu ma odbyć się zlot Mięczaków ... Czy to faktycznie będzie zlot domowy, w mikrobrowarach wrocławskich?
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
Wrocławska Feta czyli Festiwal Piwa, Wina i Sera. Edycja jesienna. W klimatycznych wnętrzach Concordii Design. Tym razem, Wrocławska Feta zaprezentuje się w kolorach i smakach pięknej złotej jesieni
Comment