No Mięczaki pewno też by z chęcia obejrzały liczne wrocławskie browary domowe (taki pomysł luźno rzucam bo ja pewno nawet Mięczakiem nie bedę - tylko jakąś Amebą, która pozostanie w domowych pieleszach)
Ostatnia zmiana dokonana przez biermann; 2004-09-23, 16:05.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
grzeber napisał(a) Fakt, 5 kg to tylko dla Mięczaków
ZAPRASZAM ! Nie znalazł się jeszcze taki Twardziel, który by jednym ciągiem ześrutował u nas 5 kg. Najtwardsi łamią się koło 4 kilograma. Wszystkim Spoconym Ochotnikom robię fotki, które kiedyś opublikuję w specjalnym temacie wyłącznie dla Najtwardszych Twardzieli
Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą .... Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
OK ! Rękawica została podjęta przy najbliższym pobycie we Wrocku (tylko kiedy to będzie) okaże się czy należe do grona Twardzieli czy Mięczaków Śrutujących
Mógłbyś tylko powiedzieć co oznacza pojęcie "ześrutować jednym ciągiem"
A może przy okazji jakiś warsztatów piwowarskich zorganizować konkurs śrutowania na czas ?
Ostatnia zmiana dokonana przez grzeber; 2004-09-23, 18:02.
CarlBerg napisał(a) W "Siódemce" każdy Mięczak w ramach atrakcji może dostać np. możliwość własnoręczngo ześrutowania 5 kg słodu
Natomiast w browarze Wrocław-Jerzmanów można sobie dla rozrywki pownosić fermentor z 20l brzeczki z poddasza na strych.... Schody tak zwane "kacze", kąt nachylenia 70 stopni....
To dla tych Twardzieli, których nie ruszy śrutowanie w "Siódemce"....
Maciek Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
mjp napisał(a) Natomiast w browarze Wrocław-Jerzmanów można sobie dla rozrywki pownosić fermentor z 20l brzeczki z poddasza na strych.... Schody tak zwane "kacze", kąt nachylenia 70 stopni....
To dla tych Twardzieli, których nie ruszy śrutowanie w "Siódemce"....
Trzeba być nie lada twardzielem żeby obskoczyć wszystkie atrakcje na mini-zlocie dla mięczaków
Tak czytam sobie o konkurencyjnych zlotach i dokładnie rozpatrując za i przeciw,bliżej jestem tego mini-zlotu
Czy jadąc z chaty 365 km miast 700 km ,też będę mięczakiem,czy tylko w połowie
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
Wrocławska Feta czyli Festiwal Piwa, Wina i Sera. Edycja jesienna. W klimatycznych wnętrzach Concordii Design. Tym razem, Wrocławska Feta zaprezentuje się w kolorach i smakach pięknej złotej jesieni
Comment