Podłoga u Marusi zaklepana.Dzięki Pani Prezes Pojawię się 10 wieczorkiem.Po drodze kilka przystanków po piwko.Cel numer 1...no pewnie,że Krzyż i Noteckie,może i Eire będzie Reszta niech będzie milczeniem Czas pięć minut na ewentualne zamówienia
Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2004-10-29, 07:17.
przywieź po prostu dla każdego mięczaka po skrzynce ciemnego noteckgo i będzie po krzyku. a jak nie da rady po skrzynce to admin błaga choćby o jedną butelkę tego piwa
Małażonka napisał(a) Co się na tym forum wyprawia ? ..., a twardy do tej pory Pepek przedkłada awans nad Mini Zlot dla Twardzieli . Forumowe O Rety i Olaboga po trzykroć!!!
To nie jest żaden awans tylko normalne wykonywanie wyuczonego zawodu, bo siedzenie w biurze stanowi u mnie tylko nudny acz konieczny dodatek do tegoż zawodu.
A prawdziwym twardzielem to będę być może już wkrótce, bo badania raczej nie skończą się w tym roku, a dziadek mróz raczej nie zaczeka
W piątek 12.11 planuję szybki wypad do Strzegomia po słód, jeżeli ktoś ze zlotowiczów jest zainteresowany to proszę o info na PW do środy 03.11. Słód trzeba wcześniej zamówić. Sprzedają tylko w workach po 40 kg, więc muszę zabrać chętnych na całe worki. Z tego powodu słody barwiący i karmelowe raczej nie wchodzą w rachubę.
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Mam pytanie: na kiedy najlepiej zarezerwować wycieczkę po browarze Spiż? Może w sobotę 13.11 około 14? Proszę o propozycje, jutro - pojutrze powinnam dać znać w Spiżu i oni się wypowiedzą jak to widzą, ale najpierw my musimy coś zaproponować.
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
Wrocławska Feta czyli Festiwal Piwa, Wina i Sera. Edycja jesienna. W klimatycznych wnętrzach Concordii Design. Tym razem, Wrocławska Feta zaprezentuje się w kolorach i smakach pięknej złotej jesieni
Comment