Podłoga u Marusi zaklepana.Dzięki Pani Prezes Pojawię się 10 wieczorkiem.Po drodze kilka przystanków po piwko.Cel numer 1...no pewnie,że Krzyż i Noteckie,może i Eire będzie Reszta niech będzie milczeniem Czas pięć minut na ewentualne zamówienia
Minizlot dla mięczaków - Wrocław 11-14.11.2004
Collapse
X
-
Tabletka napisał(a)
Nie mam niestety urlopu- prezes powiedział, że za mało pracowałam ... Lepiej Wy przybywajcie do Wrocławia
Comment
-
Małażonka napisał(a)
Ej, Ty masz dyktatora, a nie Prezesa! Na Twoim miejscu wzięłabym urlop na życzenie i pojechała do JanowaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
przywieź po prostu dla każdego mięczaka po skrzynce ciemnego noteckgo i będzie po krzyku. a jak nie da rady po skrzynce to admin błaga choćby o jedną butelkę tego piwa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
ART napisał(a)
.... a jak nie da rady po skrzynce to admin błaga choćby ....Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Komunikat
Szanowne Mięczaki,
proszę o dookreślenie się, kto i na ile noclegów rezerwuje przestrzeń między workami słodu i skrzynkami piwa w Przytułku "U Marusi".
Może być w tym temacie, albo na PWComment
-
Pogoniarz napisał(a)
Czas pięć minut na ewentualne zamówienia
Jakie będzie takie przejmę- ze wskazaniem na jasne i ciemnePopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
naczelnik napisał(a)
Ja sobie życzę, ja!
Jakie będzie takie przejmę- ze wskazaniem na jasne i ciemne
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Małażonka napisał(a)
Co się na tym forum wyprawia ? ..., a twardy do tej pory Pepek przedkłada awans nad Mini Zlot dla Twardzieli . Forumowe O Rety i Olaboga po trzykroć!!!
A prawdziwym twardzielem to będę być może już wkrótce, bo badania raczej nie skończą się w tym roku, a dziadek mróz raczej nie zaczekaComment
-
Strzegom - słód
W piątek 12.11 planuję szybki wypad do Strzegomia po słód, jeżeli ktoś ze zlotowiczów jest zainteresowany to proszę o info na PW do środy 03.11. Słód trzeba wcześniej zamówić. Sprzedają tylko w workach po 40 kg, więc muszę zabrać chętnych na całe worki. Z tego powodu słody barwiący i karmelowe raczej nie wchodzą w rachubę.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Cześć, Mięczaki.
Mam pytanie: na kiedy najlepiej zarezerwować wycieczkę po browarze Spiż? Może w sobotę 13.11 około 14? Proszę o propozycje, jutro - pojutrze powinnam dać znać w Spiżu i oni się wypowiedzą jak to widzą, ale najpierw my musimy coś zaproponować.Comment
Comment