A jakie są nagrody?
Minizlot dla mięczaków - Wrocław 11-14.11.2004
Collapse
X
-
-
He, he tym razem nie były to klucze od kabiny, ale ciepło ciepło
A nagrodę jakąś wymyślę (tym razem bez mordki)Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Dzięki śliczne dla Marusi za możliwość spanka Za piwka domowe Od Marusi,MJP,CarlBerga,Arka,Naczelnika i Chrisa 1987.Za dowiezienie piwka przez Slavoya.Za ognisko u Pepka i Wiktorii;za rozmowy nocne Polaków,za zwiedzanie wykopalisk u Kierownika Wujka Pepka.Za dowóz i odwóz mnie pod chałupę przez Kangura i za chrapanie głośniejsze od mojego ,które to pozwoliło mi wczesniej wstawać i wypic wiecej piwa.Za znalezienie przez Naczelnika baru gdzie można było wciągnąć schabowego za 5,13 zł.Dla Tabletki za odwóz na Biskupin i wspaniały chlebek.Oj jak sobie przypomnę to będzie ciąg dalszy...No właśnie Kangurku jak sytuacja z...Dla roboxa za pójście do Spiża mimo wcześniejszej lipy jak stąd do...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
yemiołka napisał(a)
drugiego dna????
zagubionej nocy z pt/pon.????
sztucznej szczęki???
pierwszy strzał był lepszyŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
-
Pogoniarz napisał(a)
... Kangurku jak sytuacja z...Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
-
Kangurowi za piwko i szklaneczkę;
Kangurowej żonce za wyrozumiałość dla naszych nocnych rozmów;
organizatorom konkursów za konkursy;
Jerzemu za to, iż dotarł;
Jano za transport do przytułku;
Radegastowi i Sylwii za ponowienie zaproszenia i prolongate tegoż do 2006 roku;
Pepkowi za plaster na czole;
Wiktorii za to, że nie uszkodziła mocniej wujka Pepka;
Artowi za to, że jest
DZIĘKUJĘ
A wszystkim dziekuję za noc z piątku na niedzielę owocną w wydarzenia tak, że nie sposób wszystkich spamiętać. Wasze zdrowieLast edited by Maggyk; 2004-11-15, 19:38.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Dziękuję wszystkim za wspaniałe towarzystwo, z którym mogłem wybić sporo dobrego piwka i zjeść pyszne piwne przekąski.
Choć tem maratonik był dla mnie ciut męczący ( chyba się starzeję) :-) to niczego nie żałuję.
Pozdrowionka dla Wszystkich i wasze zdrowie!Comment
-
mareks napisał(a)
Dziękuję wszystkim za wspaniałe towarzystwo, z którym mogłem wybić sporo dobrego piwkaComment
-
Marusia napisał(a)
No, fakt, troszkę tego piwka wybiliśmy, niemalże co do nogi
Przypomina mi się jej mina kiedy wznosimy kolejne toasty przy donośnym dźwięku kufli Ale chyba żadnej stłuczki nie było.
MM961
4:-)Comment
-
stłuczka była jedynie w Slavoyowym plecaku z tego co odnotowałem
świetna sprawa taki zlot dzięki Wam wszystkim ze prześwietną zabawę, pyszne żarełko, piwko i ton kolejnych pomysłów do wdrożenia w Browarze. Jedna ze złotych propozycji to organizacja castingu na nowych Forumowiczów. Tylko jeszcze nie uzgodniliśmy czy komisję wybierać także w castingu czy może inaczej
oj, trochę się naodwoływało...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Czytam te wszystkie posty - i ech... szkoda, że z powodów zdrowotnych musiałem być twardszy od Twardzieli i nie mogłem uczestniczyć w zlocie Wspaniałych Mięczaków.
Jedynie w sobotę zaszalałem i wpadłem na małego Bartka i dużą ilość pysznego żarcia do Instytutu, gdzie chyba na pocieszenie wygrałem wszystkie konkursy i do domu wróciłem z rękami i kieszeniami pełnymi piw domowych - DZIĘKI!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Wielkie brawa i podziękowania dla Marusi za organizcję mini(?)zlotu, miejscówkę w szafie i piwo.
Wszystkim Mięczakom za rewelacyjną noc z czwartu na niedzielę,
Slavoyowi za transport i pokaz ciekawostek,
Pepkowi za ognisko i ciekawą lekcję w terenie z kilofem w ręku,
Przytułkowiczom za nocne rozmowy(za diabła nie mogę sobie przypomnieć oczym),
Artowi za selera (ja chciałem marchewkę),
Naczelnikowi za oprowadzanie po Wrocku i najtańszy obiad jaki w życiu jadłem,
więcej grzechów nie pamietam
Było super, Wasze zdrowie.Comment
-
Ark napisał(a)
Wielkie brawa i podziękowania dla Marusi za organizcję mini(?)zlotu, miejscówkę w szafie i piwo.
Wszystkim Mięczakom za rewelacyjną noc z czwartu na niedzielę,
Slavoyowi za transport i pokaz ciekawostek,
Pepkowi za ognisko i ciekawą lekcję w terenie z kilofem w ręku,
Przytułkowiczom za nocne rozmowy(za diabła nie mogę sobie przypomnieć oczym),
Artowi za selera (ja chciałem marchewkę),
Naczelnikowi za oprowadzanie po Wrocku i najtańszy obiad jaki w życiu jadłem,
więcej grzechów nie pamietam
Było super, Wasze zdrowie.
A Pepkowi z kilofem jest do twarzy.Ciekawe też były wykopaliska:butelka po nalewce,po Carlsbergu,heńkuLast edited by Pogoniarz; 2004-11-17, 11:40.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment