Melduję poszłusznie, Góral Zdolnośląski będzie obecny !!!
Minizlot dla mięczaków - Wrocław 11-14.11.2004
Collapse
X
-
-
marco tam jedzie nie jako góral tylko jako zdepresowany HolenderWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Uwaga! Niespodziewanie dzięki zawodowym okolicznościom dołączam się oficjalnie do mięczaków. Szkoda tylko, że nie dane mi będzie i na tym zlocie być z towarzystwem przez cały czas.Comment
-
Nooo, Pepku, zasłużyłeś na twarde słowa dezaprobaty...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
hmmm... zapowiada się nieźle... chyba dołaczę się do tego wariactwa i postaram zmaterializować w tym czasie we WwiuCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
cyborg_marcel napisał(a)
hmmm... zapowiada się nieźle... chyba dołaczę się do tego wariactwa i postaram zmaterializować w tym czasie we Wwiu
Bo jak to będzie wyglądało: miękki cyborg?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
he he he! po tym jak nie pójdę na koncert Irona i tak niewiele ze mnie zostanie, a poza tym Breslau mym miastem rodzinnym jest
więc miło by było ponapawać się powrotem, zobaczyć ponownie część forumowiczów i poznać na żywo nowych
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
pfff...
a bo kawy jeszcze dzisiaj nie piłam, Wwa wygląda dziwnie - słońce za mgłą, pracować mi się nie chce, usiadłam bym sobie we Wr. w Spiżu i na Rynek pogapiła...
samotność mi dzisiaj doskwiera i chwilowo mam dosyć mojej cud bazy
ale obiecuję być najbardziej twardym z Mięczaków, jeżeli sytuacja tego będzie wymagaćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
My z Artem dołączymy w piątek wieczorem, bo mi nie chcą dać urlopu. Marusia pamiętaj o rezerwacji sofyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Oczywiście też się dopisuję. Tylko żeby nie było, że znowu czytam po łebkach, ale przebiłem się przez temat i nie wiem, w jakim lokalu ma odbyć się zlot Mięczaków ... Czy to faktycznie będzie zlot domowy, w mikrobrowarach wrocławskich?Comment
Comment