Jeśli jesteście zainteresowani konkurencyjnym do twardzielowskiego Janowa, to proszę o wpisy, będę wiedziała, czy robić, czy nie
Minizlot dla mięczaków - Wrocław 11-14.11.2004
Collapse
X
-
Minizlot dla mięczaków - Wrocław 11-14.11.2004
Tagi: brak -
Hmm.. ciekawa propozycja. Ale jeszcze uzależniona czy jesienna giełda tyska wypali. Trza się liczyć z finansami.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
jesli Maggyk dostanie urlop w piątek to piszemy się razem na zlot mięczaków wspierających duchowo twardzieli mam nadzieję że rezerwacja sofy nadal aktualna- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
ART napisał(a)
mam nadzieję że rezerwacja sofy nadal aktualna
Gwarantuję też duży gar bigosu - no, może nie taki duży jak w Żywcu, w takim to ja warzę piwo
Jeśli chodzi o, ehem, program artystyczny, to jeszcze nic nie ustaliłam, bo to zależy, czy będziemy mieć browar sponsorujący, czy nie. Jeśli nie, to się będziem musieli złożyć na jakąś bekę albo dwie albo cyComment
-
ze sponsorem czy bez - będziemy się równie pieknie wspólnym piwkiem radować- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
JAckson napisał(a)
A może by tak beczułkę z Janowa załatwić?? Muszę nad tym popracować.Comment
-
Od razu widać, że jest Twardzielem... A jak jeszcze uda mu się dotrzeć na czas i nie uronić ani kropli...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Małażonka napisał(a)
JAckson na dwa dni pojedzie z twardzielami, by na kolejne dwa dni przyjechać do mięczaków z beczułką
Natomiast miałem parę razy kega z Janowa w domu we Wrocku (i to pełnego)
Jeżeli znajdę transport to możemy zamówicMM961
4:-)Comment
-
Comment
Comment