Z wymiany na PW z Szacownym Naczelnikiem wynika jednoznacznie, że nie jestem tu na forum "alfą i omegą" i nie wiem co się tu tak naprawdę dzieje, żebym się tu mógł jakieś swoje własne myśli formułować. Czuję się niedowartościowany Mam nadzieję, że Naczelnik wskaże mi drogę i mnie poprowadzi, jak ja skromny nikczemy samodzielny myśliciel niezależny może tu coś sensownego powiedzieć, tak żeby każdy forumowicz to zrozumiał
Minizlot dla mięczaków - Wrocław 11-14.11.2004
Collapse
X
-
Jeżeli myślisz, że sporowkujesz mnie do dyskusji tutaj, to jesteś w dużym błędzie
Obrażasz mnie przypisując do mnie denaturat. Tak trudno to pojąć?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Jeśli obrazą jest przypisanie komuś denaturatu , to czemu nie ma żadnego wyjaśnienia braku soboty w stwierdzeniu " długiej nocy z piątku na niedzielę " ? Oczywiście można sobie to wytłumaczyć jakąś gwarą zlotową dostępną tylko dla "wtajemniczonych" zlotowiczy, ale tłumacząc to na język ogólnoludzki, to jak brzmi wyjaśnienie ?
Jesli ktoś się odnosi do jakiegoś poziomu dyskusji, to niech temu sam sprostaComment
-
emes napisał(a)
Jeśli obrazą jest przypisanie komuś denaturatu , to czemu nie ma żadnego wyjaśnienia braku soboty w stwierdzeniu " długiej nocy z piątku na niedzielę " ? Oczywiście można sobie to wytłumaczyć jakąś gwarą zlotową dostępną tylko dla "wtajemniczonych" zlotowiczy, ale tłumacząc to na język ogólnoludzki, to jak brzmi wyjaśnienie ?
Jesli ktoś się odnosi do jakiegoś poziomu dyskusji, to niech temu sam sprostaLast edited by Pogoniarz; 2004-11-15, 01:05.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Niniejszym stawiam wniosek o odwołanie kilku wcześniejszych postów, albowiem:
- nie dotyczą tego tematu;
- sama uczestniczyłam w nocy z piątku na niedzielę, a kto nie wierzy, że takie noce istnieją, niech najpierw pojedzie na jakieś spotkanie forumowe, a potem się wypowiada.
Mam nadzieję, że Szanowna Komisja rozpatrzy moje podanie w trybie natyczmiastowym, gdyż dotyczy istonych kwestii o znaczeniu międzynarodowym
Z poważaniem
MaggykŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
A teraz powrót do tematu. Nigdy nie zapomnę o złamanym, o kawale, o głupim i krótkim. Nakaz Slavoyowy o obowiązku p.... się też zapamiętam i miarę mozliwości, jak najczęściej postaram się go spełniać.
Pozdrawiam w szczególności komisję do spraw odwołań ze szczególnym uwzględnieniem Kimacza 1 i Kimacza 2.
Tabletce, Carlbergowi, Ewie i Mjp dziekuję za ucztę,
teściowej Mjp za ogóreczki,
Pogoniarzowi za zwierzenia,
Marusi za kolejną serię przytuleń i nocleg.
Idę do pracy, reszta podziękowań, jak wrócęŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
naczelnik napisał(a)
[...] b)Zbananowanie Twardzieli
c)Odwołanie zlotu w/w [...]Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pozdrowienia i podziękowania dla wszystkich współbiesiadników.
W moich oczach minizlot wypadł nadspodziewanie dobrze.
Dużo śmiechu, piwa i nowych znajomości.
Dziękuję bardzo organizatorom, a także wszystkim, którzy przekazali mi ciekawe piwka
Na koniec dodam, że nie byłem na utwardzającym ognisku bo jestem prawdziwym mięczakiem
Zdrówko
MM961
4:-)Comment
-
Emes: noc z piątku na niedzielę lub nawet z czwartku na niedzielę nagminnie zdarza się na Zlotach, tak to już jakoś jest. Faktycznie, trzeba uczestniczyć w takim Zlocie, żeby dobrze posmakować tych nocy
Wracając do tematu: dziękuję wszystkim uczestnikom oraz Przytułkowiczom za przybycie, pobyt i wyjazd Niby zmęczona jestem, ale żałuję, że kolejne większe spotkanie dopiero za jakiś czas
P.S. Później założę osobny temat dotyczący wycieczki po Spiżu - będzie tam można do woli poużywać sobie na tym browarze - może nas wtedy zauważąComment
-
JAckson napisał(a)
W moich oczach minizlot wypadł nadspodziewanie dobrze.
Comment
-
Podziękowania dla całej ekipy Mięczaków za udane biesiadowanie w sobotę. Temat Spiża zasługuje jednak na osobny temat.
Dziękuję za otrzymane piwka domowe a także za to wygrane w konkursie.
No i podziękowania dla właścicielki za to, że z Pogoniarzem otrzymaliśmy tylko żółte kartki a nie czerwone i mogliśmy dalej uczestniczyć w spotkaniu w Instytucie
Comment
-
Marusia napisał(a)
Eeeeeyyy, jak to NADSPODZIEWANIE, no wiesz co, wg mnie to było spodziewanie
A to był mój pierwszy raz. Bardzo udany dla mnie. I jak pisałem, nie spodziewałem się, że będzie tak fajowo.
Co do Spiża, to było bardzo ciekawe zjawisko...
(Bartek)MM961
4:-)Comment
-
Marusia napisał(a)
... wyjazd ...
Jakbym niepotrzebnie nie grzebał przed wyjazdem po kieszeni to powrót miałbym spokojniejszy
A teraz zagadka?
Czego szukałem przed wyjazdem?
Kilka osób które znają odpowiedź, zostaje wykluczone z konkursu.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
Comment