Jak co roku odbędzie się memoriał kajakowy o memoriał mojego ojca w którym to będę pełnił rolę sędziego głównego.
Zapraszam. Kanał Żerański sobota. 02.10. godz.11-13
02.10.2005r na przystani KS Spójnia na Kanale Żerańskim odbędzie się XXIV Memoriał Kajakowy Wojciecha Kozery oraz II Memoriał Jerzego Górskiego i II Memoriał Świerczyńskiego. Początek o godz 11.00.
Z racji, że są to regaty ku czci mojego taty, moja obecność obowiązkowa. ...
w sobotę, w samo południe, w Warszawie na Kanale Żerańskim odbędą się regaty kajakowe o memoriał mojego ojca. Będę sędzią głównym. Serdecznie zapraszam
Jak co roku o tej porze w Warszawie na przystani kajakowej Białołęka 2012 przy ul. Modlińskiej, w sobotę o godz. 11.00 rozpoczną się regaty kajakowe o memoriał mojego taty.
Co prawda pewnie będę sędziował, ale chętnie ujrzę Wasze nudne ryjki nad Kanałem Żerańskim.
ZAPRASZAM !!!
W samym środku Sportowego Lata w Dziwnowie , w dniach 11- 14 sierpnia, odbędzie się V Festiwal Sportu Dziwnów 2006. Już po raz piąty, na spotkanie z największymi gwiazdami polskiego sportu, zaprasza gospodarz Festiwalu- Bosman Browar Szczecin.
Tradycyjnie Festiwal odwiedzą wielokrotni...
W dniach 25- 27 sierpnia 2006 r. w Sopocie odbędzie się finałowa Przystań - wakacyjna impreza sponsorowana przez markę Żywiec.
Jedną z największych atrakcji Przystani w Sopocie bedzie wielki finał Mistrzostw Polski w Kitesurfingu. Główną nagrodą w Mistrzostwach, ufundowaną przez...
Comment