Postanowiłem w końcu osobiście nawiedzić matecznik Forum Browarum (przepraszam Opole ) w dniach 14-15.10. Proponuję początek ok. 16-17. Reszta w gestii gospodarzy.
14-15.10 - Celcik we Wrocławiu
Collapse
X
-
14-15.10 - Celcik we Wrocławiu
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
Niezwykle groźnie to zabrzmiałoNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
slavoy napisał(a)
Masz gadający komputer?
Zapisuję się, ale kole 18:30. Do 18 będę miał zajęcia
Coś mi się ubzdurało, że bedzie to weekend. Po wejżeniu w kalenarz, stwierdzam że być może dobiję w piątek wieczorem.Dick Laurent is dead.Comment
-
Wstępnie też się piszę na to spotkanko, ale ostateczne potwierdzenie udziału nastąpi za czas jakiś. Jedyne co jest pewne to pora mego przybycia - najwcześniej pomiędzy 18.00 a 19.00.Comment
-
celt_birofil napisał(a)
Niezwykle groźnie to zabrzmiałoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
slavoy napisał(a)
A du... sza!
Coś mi się ubzdurało, że bedzie to weekend. Po wejżeniu w kalenarz, stwierdzam że być może dobiję w piątek wieczorem.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
celt_birofil napisał(a)
Niestety w piatek ok. 17 musze obrać kierunek powrotny, ponieważ w sobotę czeka mnie wyjazd na Ziemię Rzeszowską (Leżajsk i Łańcut)Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Mam taką nadzieję, choć nie wiedzieć czemu, w Łańcucie przewidziana jest degustacja w gorzelni...Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Celcik się póki co nie odzywa, jak tylko będę cosik wiedziała, dam znać w tym temacieComment
-
No właśnie, przecież to już jutro. Na wszelki wypadek potwierdzam udział w spotkaniu po robocie, czyli po 18.00.Comment
-
No dobra, to ja też potwierdzam Nawet bez CeltaComment
Comment