Kto tylko ochotę choć lekką wykazuje na świeżego Franziskanerka - niech przybywa koło 18:00 do Frodo. W końcu może to być ostatni już dzień przemiłej promocji. My (znaczy się ja, Iron i Dkrasnodebski) od tej godziny uświetniać będziemy ten przybytek, kto więc przyłączyć się pragnie - niech w autobus wsiada i prędziutko przyjeżdża na świeżutkie piwko
30. IX. 04 - FRODO
Collapse
X
-
Ja otwieram listę nieobecnych - dziś puchary a to znacznie ważniejsze od piwaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud. -
zythum napisał(a)
Ja otwieram listę nieobecnych - dziś puchary a to znacznie ważniejsze od piwa
Dla mnie dobre piwo w lepszej cenie i doborowym towarzystwie jest ważniejsze niż mecze z udziałem naszych "zespołów" (cudzysłów nie bez przyczyny).Last edited by iron; 2004-10-01, 13:10.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Z pełną premedytacją zrezygnowałem z "emocji" "piłkarskich" na rzecz dobrego piwa w dobrym towarzystwie i, mimo że czas mnie naglił - przez co nie mogłem siedzieć tak długo, jak bym chciał - jestem przekonany, że postąpiłem właściwie. Pewność zyskałem po obejrzeniu wyników w telegazecie...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
Comment