Chciałbym spotkać się, przypomnieć sąsiad (dopiero tylko raz trafiłem do Rybitwy i nie wiem "czy mnie jeszcze pamiętasz"), ale o 17-tej mam wywiadówkę u syna. Czy o 18-tej jeszcze będziecie? I gdzie to jest (Smolna czy niżej)?
grzeber napisał(a) Niech państwo Żelaźni przychodzą prędko bo będe miał coś dla nich a długo siedzieć niestety nie będe
Niestety prawdopodobnie państwo Żelaźni nie dotrą w ogóle, a jeśli im się jakimś cudem uda - to dotrą dopiero koło 21:00-22:00 . Chyba podarunki zostawimy sobie na inną okazję
Miejsce bardzo przytulne, piwko też niczego sobie.
Jeśli chodzi o dzień dzisiejszy to mogę niestety wpaść najwcześniej ok. 20 (a jak naprawdę będzie to zobaczę po południu).
[QUOTE]Piecia napisał(a)
[B]wróciłem - browar Ciechan jest wielki, warzą wyśmienite piwko a i są przychylni Forumowiczom
Piecia, rozwiń temat
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Przychylność forumowiczom objawiła się przekazaniem nam do "testowania" 4 zgrzewek piwa Fraskie w buteleczkach 0,33 l za co Sekcja Warszawska Forum bardzo dziękuje wspaniałomyślnym darczyńcom
Nie wiem jak reszta, ale my opuszczając przybytek otrzymaliśmy jeszcze od właściciela lokalu w imieniu Browaru Ciechanów po dwa "Farskie" na drogę . Za to i większy podarunek Prezesowi należy się duża buźka. DZIĘKUJEMY!!!
Dla Prezesa Browaru Ciechanów oraz dla jego pracowników - DZIĘKUJEMY.
Mam też nadzieję, że rynek warszawski będzie dobrym odbiorcą ciechanowskiego piwa, a lokale z tym piwem wyrosną jak grzyby w ciepłą deszczową jesienną noc
Spotkanie było tak udane, że zamiast o 20.00 wyszedłem chyba około 23.00.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment