To zróbcie jutro rekonesans i zamówcie dużo piwa na czwartek
Ciechanów w Warszawie - kiedy uderzamy?
Collapse
X
-
-
Może być też tak, że jutro wszystko wypijemy... . Od 18:45 wiele się może zdarzyć...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Czwartek o 16:00 - dobrze rozumiem? Bo mi się środa z czwartkiem przez te Wasze posty miętoli równo! Nie powiem, że wolałabym tą samą godzinę w piątek, ale niech Wam będzie, trudno! Chyba żebym nie mogła - wtedy i tak będę w piątek!
Comment
-
No to i ja się w przyłącze
Czwartek 16.00.KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLIComment
-
Ja jeżeli zajrzę to dopiero kole 20. I mam ten sam postulat co Małażonka. Ostawcie choć kilka kropli spragnionemu.Comment
-
Z tą środą to ja namieszałem, jako że czwartek wybitnie mi nie pasuje.
Dziś bym dotarł, nie wiem jeszcze o której, najpewniej po 19. Mam też szanse na piątek. Wygląda to na trzydniową imprezęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Wujcio namieszał i sam nie dotarł dzisiaj Rekonesans udany. Piwa nie powinno jutro zabraknąć. czyli oficjalnie forum spotyka się w czwartek o godz. 16.00, a Iron i Małażonka mają szybko odstawić Mazdiulkę na miejscóweczkę i przybyć.
Aha - Zythum stawia urodzinowe a Igor imieninioweTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Niech państwo Żelaźni przychodzą prędko bo będe miał coś dla nich a długo siedzieć niestety nie będepozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Wujcio jednak dotarł - dziś rekonesans w składzie:
Miłka
Małażonka
Zythum&Jr
Iron
Wujcio_Shaggy
Hannibal
Piecia
Piwko pyszne, atmosfera wspaniała - jutro replayKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!