Czy są jeszcze chętni na dziś, czy już wszyscy mają dość?
Ciechanów w Warszawie - kiedy uderzamy?
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet -
Ja odpadam - Miłka mnie przegoni z domu.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Choć mogłem przyjść dopiero po 20, to i tak mi wystarczyło. Na drogę dostaliśmy z Darkiem po 2 Farskie, jednak tylko po jednym wypiliśmy. Szkoda tylko, że nie było znów tej zniżki dla studentów Jednak i tak na ceny nie należy zbytnio narzekać"All the good things for those who wait"Comment
-
No i czas lekko zmodyfikować listę obecności - z uwagi na swój bardzo gumowy stan Slavoy nie był wczoraj Slavoyem tylko SŁABOYEMbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
iron napisał(a)
No i czas lekko zmodyfikować listę obecności - z uwagi na swój bardzo gumowy stan Slavoy nie był wczoraj Slavoyem tylko SŁABOYEMComment
-
byłem także i dziś - jest firmowy parasol, pracownik mówił, że nie jest zadowolony z Ciechanowa - sam nalegał na Tyskie , brak zniżki dla studentówKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Piecia czy mówił dlaczego nie jest zadowolony ze współpracy z Ciechanowem ?pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Piecia napisz troche precyzyjniej - tam za barem działa dwóch ludzi - jeden młody i ten jest pracownikiem, natomiast ten starszy jest właścicielem.
taa, chyba niedługo się pocieszymy tym lanym ciechanowem w warszawie, wszak tyskie jest reklamowane więc musi być fajne co z tego, że to zwykła gazowana woda bez smaku i zapachu. Niestety pewnie duża część chodzących do knajpy ludzi jest całkiem ogłupiona reklamami i nie interesuje jej dobre piwo ale piwo znane.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
zythum napisał(a)
Piecia napisz troche precyzyjniej - tam za barem działa dwóch ludzi - jeden młody i ten jest pracownikiem, natomiast ten starszy jest właścicielem.
wyraziłem się dość jasno - pracownik a nie właściciel narzekał, i wolałby Tyskie
a dlaczego - myślę że Zythum napisał już wszystko i ja się pod tym podpisujęKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
No i czas lekko zmodyfikować listę obecności - z uwagi na swój bardzo gumowy stan Slavoy nie był wczoraj Slavoyem tylko SŁABOYEM
Ale to wszystko przez brak dobrej wentylacji w lokalu. Pod koniec już straszny zaduch się zrobił. Kończąc szóste piwo, nagle poczułem się jak po dziesięciu
Na fotce przedstawiciel browaru i dumni forumowicze. Niestety ławka zasłoniła ładunek na wózkuDick Laurent is dead.Comment
Comment