Chciałbym spotkać się, przypomnieć sąsiad (dopiero tylko raz trafiłem do Rybitwy i nie wiem "czy mnie jeszcze pamiętasz"), ale o 17-tej mam wywiadówkę u syna. Czy o 18-tej jeszcze będziecie? I gdzie to jest (Smolna czy niżej)?
Ciechanów w Warszawie - kiedy uderzamy?
Collapse
X
-
-
grzeber napisał(a)
Niech państwo Żelaźni przychodzą prędko bo będe miał coś dla nich a długo siedzieć niestety nie będe
Comment
-
Ano Wujcio namieszał. Potem jemu namieszały "osoby trzecie", przez co dotarł z opóźnieniem trzech kwadransów akademickich .
Żałuję, że tak późno, ale dobrze, że w ogóle dotarłem, albowiem dziś nie będzie to możliwe. Pozostaje jeszcze opcja piątkowa...
Tumry napisał:
[...] I gdzie to jest (Smolna czy niżej)?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Comment
-
Oj niedobrze, niedobrze, Jeżeli mi się uda pojawić, to niestety bardzo późno. Mam nadzieje, że zostawicie mi jakiś kufelek do wypicia.KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLIComment
-
wróciłem - browar Ciechan jest wielki, warzą wyśmienite piwko a i są przychylni Forumowiczom
skład: Zythum, Slavoy, Grzeber, Kloss, Ark, Małażonka, Iron, Hannibal, Dkrasnodebski, Piecia i...Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Grzeber mimo, iż wyszedł ze spotkania trochę gumowy to przesyłke dotargał do domu w całości i czeka ona na wspólną konsumpcję.
Podziękowania dla wszystkich współbiesiadowiczówpozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
[QUOTE]Piecia napisał(a)
[B]wróciłem - browar Ciechan jest wielki, warzą wyśmienite piwko a i są przychylni Forumowiczom
Piecia, rozwiń tematCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Przychylność forumowiczom objawiła się przekazaniem nam do "testowania" 4 zgrzewek piwa Fraskie w buteleczkach 0,33 l za co Sekcja Warszawska Forum bardzo dziękuje wspaniałomyślnym darczyńcompozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Dla Prezesa Browaru Ciechanów oraz dla jego pracowników - DZIĘKUJEMY.
Mam też nadzieję, że rynek warszawski będzie dobrym odbiorcą ciechanowskiego piwa, a lokale z tym piwem wyrosną jak grzyby w ciepłą deszczową jesienną noc
Spotkanie było tak udane, że zamiast o 20.00 wyszedłem chyba około 23.00.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Comment