W związku, że w Gdyni pojawił się lany Rycerz z Gościszewa, proponuje małe spotkanie w Gdyni na ul. Morskiej 148. Termin: 9.X (sobota) o godzinie 18,00. Co wy na to szanowni koledzy i koleżanki??
Gdynia: Spotkanie przy lanym Rycerzu!
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Dokładnie przy estakadzie, ale tam niema żadnej mordowni tylko lokal na wysokim poziomie!Comment
-
Odp: Gdynia: Spotkanie przy lanym Rycerzu!
abernacka napisał(a)
W związku, że w Gdyni pojawił się lany Rycerz z Gościszewa, proponuje małe spotkanie w Gdyni na ul. Morskiej 148. Termin: 9.X (sobota) o godzinie 18,00. Co wy na to szanowni koledzy i koleżanki??
SzkołaComment
-
Ależ Rolku ja także mam szkołę w sobotę i to w Elblągu! Może być 19,00!Comment
-
abernacka napisał(a)
Ależ Rolku ja także mam szkołę w sobotę i to w Elblągu! Może być 19,00!
A na serio: nie dam rady, do 18.30 jestem na uniwerku, jak wyjdę to będą ze mnie zwłoki. A w niedzielę znowu, na ósmą.
Bawcie się dobrze . Wypijcie za mnie jedno.Comment
-
Rolek napisał(a)
(...)
Bawcie się dobrze . Wypijcie za mnie jedno.Comment
-
abernacka napisał(a)
Dokładnie przy estakadzie, ale tam niema żadnej mordowni tylko lokal na wysokim poziomie!Comment
-
W związku z tym, że lokal nie jest zbyt wielki proponuję po kilku piwkach przenieść się do nas do domku (piechotą 15 minut). A tam w miłej atmosferze kontynuować nasze spotkanko. Co wy na to??Comment
-
abernacka napisał(a)
W związku z tym, że lokal nie jest zbyt wielki proponuję po kilku piwkach przenieść się do nas do domku (piechotą 15 minut). A tam w miłej atmosferze kontynuować nasze spotkanko. Co wy na to??Comment
-
Lany Rycerzyk był wyśmienity. Byliśmy w dwóch lokalach gdzie serwowali lane Gościszewo Specjal oraz Mocne !!!!(okazało się, że do jednego z tych lokali mam 5 minut drogi piechotą). Frekwencja także dopisała. Zjawili się:
-Alicja
-Piotrrat
-Adrianna
-Piokl13
-Makaron oraz jego dwóch funfli
-Ania
oraz abernacka
Ps. Już za tydzień następne spotkanie a główną atrakcję (mam taką nadzieję) będzie coś nowego z....(Simon wpadnij na chwilkę).Comment
-
Podczas pobytu "pod Świerkiem" ktoś z was zapomniał pół paczki papierosków w czerwonym kartoniku. Fajki do odbioru w przyszłą sobotę w Atucie.Comment
Comment