A to w kwestii upomnienia Cyborga, że nie dotarł na koncert Radosława Stolara i jako zapowiedź zdjęć z tegoż które pojawią się w odpowiednim temacie po długim łykendzie - mała "stykówka" jako zajawka następnego fotostory
Cyborg_marcel w Warszawie - pomóżcie jej ciekawie spędzić czas
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
ponieważ pojawiły się pewne pozaforumowe pomówienia... zdjęcia euforyczno-errorowe zostały wykonane na POCZĄTKU imprezy, a te grymasy na mej physis, zwane potocznie błogim uśmiechem, zostały wywołane doborowym towarzystwem, w jakim się znajdowałam, jako że z piwem dopiero się rozkręcałam - p. ilustracjeCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
-
euforia była spowodowana towarzystwem Forumowiczów
wszyscy pili lanego Juranda na początku (te literki J przy pseudo na mojej liście = Jurand lany 0,5l...)
natomiast butelki na zdjęciu przemycił Grzeber dla Małejżonki I Irona i gdyby nie zdjęcie, nawet nie moglabym dotknąćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Euforyczna flaszka to Etalon Pszeniczny z Ukrainypozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
pragnę zaznaczyć, że flaszki są zamknięte i to nie ja dostąpiłam zaszczytu bycia świadkiem ich otwierania...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
żą: to ucałujcie/zróbcie misia z wszystkimi forumowiczami w moim imieniu
dziękuję, ale chcę się dzisiaj przejść po księgarniach, poza tym mam odpowiedzialne zadanie opiekowania się mieszkaniem Ironków
i swoje piwo zlotowe dostałam
bawcie się dobrze!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
ktoś musi dotrzymać Hermanowi towarzystwa! mam pierwszy weekend dla siebie (co prawda siedzę teraz w pracy) i jutro postaram się wysprzątać im ładnie mieszkanko, a okazji do wspólnego picia mam nadzieję, będzie jeszcze sporoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
ja pośpiewam Hermanowi z Pytą Murzyna w jednej ręce i pilotem w drugiej
zlot Janowski ma opóźnienie w stosunku do Mięczaków - u nich są już pierwsze zdjęcia...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Na zlocie twardzieli nie ma miejsca na jakiś miętkie siedzenie w internecie.
Refren już rozpracowany, teraz tylko zwrotka i w drodze do Janowa ułoży się tekst okolicznościowy, w którym niewątpliwie znajdą się kąśliwe uwagi nt. konkurencyjnej imprezy.Comment
Comment