Cyborg_marcel w Warszawie - pomóżcie jej ciekawie spędzić czas

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cyborg_marcel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 3467

Arcy: właśnie muszę na jeden weekend pojechać do Poznania, ale jeszcze nie wiem kiedy... kuzyna muszę odwiedzić, tylko że on raczej nie

Małażonko: Piecia był faktycznie w ciekawym nastroju... siedział tyłem do mnie i nawet nie słyszał mojej rozmowy z Emesem o forum... w końcu musiałm go przywołać do porządku => 3 razy w policzek na powitanie, powiedział "miło mi, ale my z kolegą już musimy iść" => 6 razy w policzek na pożegnanie i zaczął wychodzić...

ale w końcu dał się jednak namówić na pojechanie na Powiśle i przedstawienie mi pani Teresy poprzestając na Królewskim, bo ponoć na Belfast nie miał juz siły...
    Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• arcy
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2002.07
      • 7538

Nie przejmuj się kuzynem, u nas znajdziesz niejednego co Tylko daj znać wcześniej, coby się skrzyknąć, jakiejś rezerwacji dokonać itp. Aha, wypłata już niedługo

Comment

• Małażonka
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.03
        • 4602

cyborg_marcel napisał(a)
        (...)Małażonko: Piecia był faktycznie w ciekawym nastroju... siedział tyłem do mnie i nawet nie słyszał mojej rozmowy z Emesem o forum... (...)
        A był Ci on, był... W tym samym nastroju przywitał i Nas - czytaj: nawet nie zarejestrował naszej obecności

Comment

• iron
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2002.08
          • 6717

cyborg_marcel napisał(a)

ale w końcu dał się jednak namówić na pojechanie na Powiśle i przedstawienie mi pani Teresy poprzestając na Królewskim, bo ponoć na Belfast nie miał juz siły...
          No i jak wypadła konfrontacja z Teresą i jej przeuroczym pubem ?
          bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
          Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Małażonka
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.03
            • 4602

I naszą Katarzyną?

Comment

• emes
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.08
              • 4275

A propo piątkowego wypadu, to nie chcę się powtarzać w ocenach , że było bardzo sympatycznie, bo było, ale mogę dodać coś poza biesiadnego. W towarzystwie rozmownej i elokwentnej Marceli właczył mi się "Jaś Wędrowniczek", więc zwiedzanie wawy miało też trochę charakter sportowy Najlepiej to zrozumieją ci z wawy co znają odległosci w stolicy, na piechotę przeszliśmy z Marcelą np z Rybitwy do pubu Szwejk przy MDM-ie.
              Nie używam określenia Cyborg, bo chociaż Marcela w Szwejku próbowała mi udowodnić, że zasługuje na to określenie, to okazałem się człowiekiem albo mało podatnym na argumenty, albo argumenty były za słabe.
              Zresztą jaki Cyborg pije piwo i jest wegetarianinem ?

Comment

• cyborg_marcel
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.03
                • 3467

1. z zaproszenia do Poznania chętnie skorzystam, bo ostatnio, jak tam byłam to nie mogłam trafić na żadne fajne miejsce, a tradycyjnie już byłam sama

2. u Teresy swojskie klimaty, to lubię... aczkolwiek śpiewać nie można a ja chciałam zaszpanować, że znam te same utwory, co jeden z gości leżących przez kilka godzin na stole (miał na imie Bogdan bodajże...)

3. Emes jeszcze nie znasz moich możliwości a z wegetarianizmem dajcie spokój! najpierw Piecia mnie przepytywał o motywy, ale później wdał się w dyskusje kibicowo-piwne... w niedzielę po południu stwierdziłam, że od 8 dni nie jadłam obiadu i jestem już naprawdę głodna... w jakimś barze (przy stoliku obok siedział Janusz Głowacki) wzięłam t.zw. kotlet wegetariański i potwierdziła się moja teoria: poza pizzą, wszystko , co ma przydomek wegetariański w karcie dań jest obrzydliwe... jedyna przyprawa=sól i nawet piwa nie bylo coby to zapić
                wróciłam zakatarzona i zasolona do bloku umartwiać się przed tv

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Marusia
                  Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                  🍼🍼
                  • 2001.02
                  • 20221

Ja przepraszam, że nie na temat, ale zajrzałam Emesie w Twój profil i nie mogę wyjść z podziwu, że przez całe 59 postów nikt Cię nie ścignął o uzupełnienie owego, co niniejszym czynię W końcu musimy wiedzieć, z kim się spotyka nasza koleżanka Marcelina
                  www.warsztatpiwowarski.pl
                  www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• cyborg_marcel
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.03
                    • 3467

no właśnie, Marusia, to samo mówiłam Emesowi na gg jeszcze przed spotkaniem... baaardzo tajemniczy człowiek... ale przynajmniej piwo pije
                    myślałam, że w poniedziałek cos ujawni, a tu nic...

Comment

• emes
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.08
                      • 4275

Ale się przyczepiły z tym profilem. Wypełnię, bo widzę , że teraz na każdym kroku zamiast pisać na temat , to będą się czepiać profilu

Comment

• Pinio74
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.10
                        • 3881

emes napisał(a)
                        Ale się przyczepiły z tym profilem. Wypełnię, bo widzę , że teraz na każdym kroku zamiast pisać na temat , to będą się czepiać profilu
                        Minęło 15 minut a tu nic...
                        BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• abernacka
                          Generał Wszelkich Fermentacji
                          🥛🥛🥛🥛
                          • 2003.12
                          • 10861

emes napisał(a)
                          Wychowanie nakazuje się przedstawić!
                          Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• emes
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.08
                            • 4275

i jeszcze ze stoperami czekają kiedy wypełnie. No co za poniedziałek, dobrze przynajmniej ze słoneczny.

Comment

• cyborg_marcel
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.03
                              • 3467

pozdrowienia dla Abernackiej i Pinia
                              Emesie - dzięki za piątkowe piwo i wypełnienie profilu, aczkolwiek... może dodałbyś coś, czego bym nie wiedziała?

Comment

• abernacka
                                Generał Wszelkich Fermentacji
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2003.12
                                • 10861

cyborg_marcel napisał(a)
                                pozdrowienia dla Abernackiej i Pinia (...)
                                Ja także cię serdecznie pozdrawiam w ten bardzo pochmurny i deszczowy dzionek!
                                Piwna turystyka według abernackiego

Comment

Przetwarzanie...