Kocurze: w mojej tabelce jest również rubryka "komentarze"... no i cóż - różne rzeczy się tam na pewno znajdą wedle stanu kronikarskiego podpisanej
Cyborg_marcel w Warszawie - pomóżcie jej ciekawie spędzić czas
Collapse
X
-
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła. -
Pytanie czy tabelka zostanie opublikowana.Comment
-
na pewno tabelka będzie obecna, jak i forumowicze
planuję nie puszczać jej z rąk i kot wie, kto wie... jakiś mały szantażyk
ewentualnie po prostu zeskanuję i puszczę na forum, coby sprawić, że kilka mordek się uśmiechnie w nowym tygodniu pracy (jako że w piątek już zeskanować nie bedę mogła...)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
No i ciekawe, czy ewentualne opublikowanie tabelki nie zostałoby potraktowane przez niektórych jako prowokacjabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Między Poznańską a Marszałkowską, vis a vis stacji benzynowej. Czekam na rewanżbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
kurde, Iron, ja chciałam to powiedzieć
dobra, słoniątko - sloneczko zostało wciągnięte na listęCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
może inny goście się nas wystraszą i sami zwolnią lokal??
chciałam zauważyć, że uda się tematowi przekroczyć 2000 osłon!!
padam z wrażeniaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Będziesz musiała sobie powiększyć powierzchnię reklamowąPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
taaa... rozbiorę się i dam na sobie reklamy wytatuować - na pewno inni ucieknąCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment