Myślę, że nie ważna jaka knajpa ważne jakie piwko tam leją. A Ciechanów jest MNIAM
Cyborg_marcel w Warszawie - pomóżcie jej ciekawie spędzić czas
Collapse
X
-
kurcze, słoniątko, ja myślałam, że jesteś dziewczyną!!! przepraszam, ale taki nick...
bardzo chętnie pogadam przy piwie, ale pśmiem podejrzewać, że się znam mniej na bazach aniżeli Ty...
knajpa - każda z dobrym piwem, tylko jakby co to uprzedź mnie, żebym zamiast płaszcza założyła dwa swetryCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
a tak jakoś... bo nick taki jakiś... pogadamy przy piwie, o ile dane nam będzie się spotkać
widziałam ogłoszenie o jutrzejszej No Mercy, może się wybiorę...
a tymczasem czekam na kolejne propozycje sensownych miejsc do picia (również samotnego)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Marusia napisał(a)
O kurka, Marcelina, no nie, jakiś dzień pod znakiem **** - dziś przed pracą spotkałam Żabę....
dzień ino, a rok za rokiem bez **** znika z horyzontu...
pozdrówko Marcelinaaa**** zbliża ludzi... :-]Comment
-
sloniatko napisał(a)
DZIEWCZYNĄ ??!!
Swego czasu Zythum przekręcił na sloneczko to rzeczywiscie mogło by zmylić ale sloniatko - dlaczego ?Comment
-
Jeżeli chodzi o jutrzejszą imprezkę to ja raczej odpadam. W sobotę i niedzielę rano gram mecz. A z doświadczenia wiem, że gra w piłkę następnego dnia może być naprawde traumatycznym przeżyciem. Trzy tygodnie temu po 30 urodzinach, niestety moich , myślałem, że umrę, a bramkarz to jest raczej odpowiedzialna pozycja .
A co do Ciechanowa to może jakoś w przyszłym tygodniu...Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
żąleną napisał(a)
Bądźmy szczerzy - róziowy podskakujący słonik kojarzy się raczej z płcia przeciwną. Żeby był np. czarny jak smoła i miał irokeza, to co innego....Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
sloniatko napisał(a)
(...)A co do Ciechanowa to może jakoś w przyszłym tygodniu...
PS. A irokez (najlepiej zielono-czarny) to bardzo dobry pomysł . Liczę, że jeśli nie słonik, to chociaż właściciel słonika go sobie zahoduje
Comment
-
pozdro dla Małejżonki i Yemiołki
hi hi hi ... słoniątko: po prostu Twój profil jest słodki, co jakoś średnio się kojarzy z 30-letnim geodetą-informatykiem grającym na bramce i proponującym mi wycieczkę do knajpy, która wprawia w lekkie przerażenie Pieczarka i Starego Kocura
ale żeś Waćpan spod znaku Wagi - rozumiem, że też jesteś średnio zrównoważony czasami
chyba że Twój przemiły profil ma być Twoim zrównoważeniem brutalności życia i wysysania krwi z dziewic mających nieszczęście przechadzać się nocą w Twoich rejonach stolycy... Twoje zdrowie!
ps. właśnie przyszła do firmy kadrowo-księgowa i zamęczyła mnie stosem papierzysk do wypełnienia, ale wzięła ode mnie nr konta i sama powiedziała, że dokona przelewu na dniachCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Małażonka napisał(a)
A co, nie mówiliśmy, że dobra data - to dopiero przyszły tydzień
PS. A irokez (najlepiej zielono-czarny) to bardzo dobry pomysł . Liczę, że jeśli nie słonik, to chociaż właściciel słonika go sobie zahoduje
cyborg_marcel napisał(a)
[...]proponującym mi wycieczkę do knajpy, która wprawia w lekkie przerażenie Pieczarka i Starego Kocura [...]
cyborg_marcel napisał(a)
ps. właśnie przyszła do firmy kadrowo-księgowa i zamęczyła mnie stosem papierzysk do wypełnienia, ale wzięła ode mnie nr konta i sama powiedziała, że dokona przelewu na dniachPiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
ok. na przyszły tydzień - będę żyła perspektywą przeżycia niesamotnych piwnych wieczorów
z góry wielkie dzięki za towarzystwo wszystkim, których spotkam
słoniątko - irokez fajna rzecz jedyny facet z dzielnicy, którego znam z widzenia i który pokazał mi drogę w mój pierwszy dzień w Wwie jest punkiem ... ale przynajmniej wiem, że to nie byłeś Ty!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment