dziś być może trafię na Ciechana na Powiśle (około 17) albo zbadam czy neon Łomży oznacza piwo lane z tejże w samym sercu Warszawy
Cyborg_marcel w Warszawie - pomóżcie jej ciekawie spędzić czas
Collapse
X
-
Jeżeli mieści się przy Rondzie ONZ, to oznacza - w "Cafe Manekin" lana Łomża po 5 zł. Opisywałem ten lokal już w ... o, kurczę - nie opisałem. Ale wzmiankowałem tu: Piwo - Gdzie > Sklepy z piwem > Warszawa, Twarda 28, Sklep ogólnospożywczyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
kurczę, dzisiaj niestety mam się spotkać z właścicielką mieszkania (z którą ponoć mieszkam)... a że wynajmowałam pokój przez telefon... no cóż - pozostawię to Waszej wyobraźni
ale spotkanie przy rondzie ONZ w inny dzień - bardzo chętnie!
chyba że sie wykończę psychicznie w czasie negocjacji ceny, to pójdę tam jeszcze dziś!!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
cyborg_marcel napisał(a)
kurczę, dzisiaj niestety mam się spotkać z właścicielką mieszkania (z którą ponoć mieszkam)... a że wynajmowałam pokój przez telefon... no cóż - pozostawię to Waszej wyobraźni
ale spotkanie przy rondzie ONZ w inny dzień - bardzo chętnie!
chyba że sie wykończę psychicznie w czasie negocjacji ceny, to pójdę tam jeszcze dziś!!Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Niech ktoś zrobi ostatnie zdjęcia Wawie. Albo lepiej niech ktoś na NIĄ (Cyborga) doniesie: może obędzie się bez tragedii. A na marginesie ośmielę się zauważyć, że pod opieką Cyborga żadnemu facetowi nie ma prawa zdarzyć się jakakolwiek krzywda:
- w trakcie imprezy w przypadkach awaryjnych jest Robocopem
- po imprezie odnosi do domu i oddaje matce żonie narzeczonej chłopcu psu kotu teściowej (niepotrzebne skreślić).
Musiałem to napisać, bo konstruktorzy nadali jej dla zmyły cechy powabnej i nieśmiałej o zniewalającym spojrzeniu postaci.piwo jest lepsze
Comment
-
-
fakt, przyznaję, wczoraj wieczorem wyszłam na spacer po okolicy i uszkodziłam głową część muru jednego z banków...
tak, byłam trzeźwam
nie, nie upadłam ani nic z tych rzeczy
nie, nie szłam do bankomatu (po co?)
tak jakoś wyszło... teoretycznie usiłowałam papierek wyrzucić do kosza na śmieci...
dlatego potrzebuję namiarów na ludzi mających trochę czasu i/lub na knajpy z dobrym piwem, coby kompletnie stolycy nie zdemolowaćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
UWAGA!
obywatel EMES wyraził chęć na piwo przy rondzie ONZ dziś wieczorem...(o, nieszczęsny!)
jeżeli trzeba by było identyfikować zwłoki... jego nr gg 247812
ale postaram się nie zrobić mu krzywdy, grzecznie i wrócić sama do domu
dzięki za wszystkie rady i do zobaczenia wkrótce w jednej z wwskich knajp, albo jutro na necieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
chyba się jednak opamiętał / wystraszył...
kurczę! który to już zwiewa przede mną w tym tygodniu ??
będzie dobrze! adres mam - jakby co, mam długi czarny płaszcz (dla tych , którzy nie znają mojej twarzy)
zapraszamCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
aaaaaaaaaaaa i przypadkiem - daję słowo doszło do bardzo, bardzo miłego spotkanka w składzie:
Cyborg_Marcel
Emes
Piecia
mam nadzieję na powtórkę - zdrówkoKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Święte słowa Pieczarku. W Trójmieście ten zwyczaj dalej jest praktykowany.
Comment
-
Comment