dziś być może trafię na Ciechana na Powiśle (około 17) albo zbadam czy neon Łomży oznacza piwo lane z tejże w samym sercu Warszawy
Cyborg_marcel w Warszawie - pomóżcie jej ciekawie spędzić czas
Collapse
X
-
Jeżeli mieści się przy Rondzie ONZ, to oznacza - w "Cafe Manekin" lana Łomża po 5 zł. Opisywałem ten lokal już w ... o, kurczę - nie opisałem. Ale wzmiankowałem tu: Piwo - Gdzie > Sklepy z piwem > Warszawa, Twarda 28, Sklep ogólnospożywczyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
kurczę, dzisiaj niestety mam się spotkać z właścicielką mieszkania (z którą ponoć mieszkam)... a że wynajmowałam pokój przez telefon... no cóż - pozostawię to Waszej wyobraźni
ale spotkanie przy rondzie ONZ w inny dzień - bardzo chętnie!
chyba że sie wykończę psychicznie w czasie negocjacji ceny, to pójdę tam jeszcze dziś!!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
cyborg_marcel napisał(a)
kurczę, dzisiaj niestety mam się spotkać z właścicielką mieszkania (z którą ponoć mieszkam)... a że wynajmowałam pokój przez telefon... no cóż - pozostawię to Waszej wyobraźni
ale spotkanie przy rondzie ONZ w inny dzień - bardzo chętnie!
chyba że sie wykończę psychicznie w czasie negocjacji ceny, to pójdę tam jeszcze dziś!!Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Niech ktoś zrobi ostatnie zdjęcia Wawie. Albo lepiej niech ktoś na NIĄ (Cyborga) doniesie: może obędzie się bez tragedii. A na marginesie ośmielę się zauważyć, że pod opieką Cyborga żadnemu facetowi nie ma prawa zdarzyć się jakakolwiek krzywda:
- w trakcie imprezy w przypadkach awaryjnych jest Robocopem
- po imprezie odnosi do domu i oddaje matce żonie narzeczonej chłopcu psu kotu teściowej (niepotrzebne skreślić).
Musiałem to napisać, bo konstruktorzy nadali jej dla zmyły cechy powabnej i nieśmiałej o zniewalającym spojrzeniu postaci.piwo jest lepszeComment
-
fakt, przyznaję, wczoraj wieczorem wyszłam na spacer po okolicy i uszkodziłam głową część muru jednego z banków...
tak, byłam trzeźwam
nie, nie upadłam ani nic z tych rzeczy
nie, nie szłam do bankomatu (po co?)
tak jakoś wyszło... teoretycznie usiłowałam papierek wyrzucić do kosza na śmieci...
dlatego potrzebuję namiarów na ludzi mających trochę czasu i/lub na knajpy z dobrym piwem, coby kompletnie stolycy nie zdemolowaćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
UWAGA!
obywatel EMES wyraził chęć na piwo przy rondzie ONZ dziś wieczorem...(o, nieszczęsny!)
jeżeli trzeba by było identyfikować zwłoki... jego nr gg 247812
ale postaram się nie zrobić mu krzywdy, grzeczniei wrócić sama do domu
dzięki za wszystkie rady i do zobaczenia wkrótce w jednej z wwskich knajp, albo jutro na necieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
chyba się jednak opamiętał / wystraszył...
kurczę! który to już zwiewa przede mną w tym tygodniu ??
będzie dobrze! adres mam - jakby co, mam długi czarny płaszcz (dla tych , którzy nie znają mojej twarzy)
zapraszamCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
aaaaaaaaaaaa i przypadkiem - daję słowo doszło do bardzo, bardzo miłego spotkanka w składzie:
Cyborg_Marcel
Emes
Piecia
mam nadzieję na powtórkę - zdrówkoKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!