Na 18 nie zdążę ale około 19 mógłbym się stawić
Cyborg_marcel w Warszawie - pomóżcie jej ciekawie spędzić czas
Collapse
X
-
a słoniątko z irokezem czy bez?
jak tak dalej pójdzie, to dzięki knajpkom zacznę znać ulice i dzielnice w Wwie...
halo? żadnych chętnych na wieczór studencki? w końcu tradycja obiadów czwartkowych zobowiązuje...
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
więc pozwólcie, że podsumuję:
Małażonka and Iron, słoniątko i ja
emes? chyba?
Piecia? halo? czyżbyś wymiękał?
no ludzie! przecież lady Małażonka rzekła, że obecność obowiązkowa! chyba listę trzeba będzie zrobić... jacyś chętni z aparatem foto?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
To może i ja się jeszcze stawię - przy okazji zwilżę gardło przed koncertem...
Tak na marginesie, to zauważyłem, że BIGB-owcy strasznie restrykcyjni się zrobili - ostatnio tylko jakieś nakazy stosują, albo i pogróżki ("obecność obowiązkowa", "kto nie przyjdzie, ma w ryj", itd.). A nie możnaby tak po dobroci? Jakoś zachęcić ludzi do przyjścia, zamiast ich straszyć? Może np. "pierwszym 10-ciu Forumowiczom stawiamy piwo", albo inna promocja w tym stylu?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Takie zachęty byłyby na miejscu
Najprawdopodobniej się stawie ale ze względów finansowo-czasowych raczej tylko na jednegopozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
-
rozumiem więc, że jakieś foto i te sprawy...
niniejszym oświadczam, że właśnie tworzę cudną tabelkę-listę obecności, coby potem nie było, że ktoś przyszedł, tylko inni nie zauważyli/nie pamiętają
po przybyciu i przed wybyciem wskazane byloby meldować się u cyborga
łapówki za wpis na listę chętnie przyjmowane, ale i tak trzbea najpierw przyjść do lokalu, żeby móc figurować na liście więc może już lepiej zostać na chwilę iCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
Tak na marginesie, to zauważyłem, że BIGB-owcy strasznie restrykcyjni się zrobili - ostatnio tylko jakieś nakazy stosują, albo i pogróżki (...)Ostatnia zmiana dokonana przez Małażonka; 2004-10-27, 13:29.
Comment
-
-
emes: to Ty juz zamierzasz coś z kimś i te sprawy? my się teoretycznie na piwo tu umawiamy, więc...
niemniej jednak fajnie później po kilku latach takie fotki wyjąć...
ps. przypominam o łapówkach...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment