A to w kwestii upomnienia Cyborga, że nie dotarł na koncert Radosława Stolara i jako zapowiedź zdjęć z tegoż które pojawią się w odpowiednim temacie po długim łykendzie - mała "stykówka" jako zajawka następnego fotostory
Attached Files
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
ponieważ pojawiły się pewne pozaforumowe pomówienia... zdjęcia euforyczno-errorowe zostały wykonane na POCZĄTKU imprezy, a te grymasy na mej physis, zwane potocznie błogim uśmiechem, zostały wywołane doborowym towarzystwem, w jakim się znajdowałam, jako że z piwem dopiero się rozkręcałam - p. ilustracje
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
euforia była spowodowana towarzystwem Forumowiczów
wszyscy pili lanego Juranda na początku (te literki J przy pseudo na mojej liście = Jurand lany 0,5l...)
natomiast butelki na zdjęciu przemycił Grzeber dla Małejżonki I Irona i gdyby nie zdjęcie, nawet nie moglabym dotknąć
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
żą: to ucałujcie/zróbcie misia z wszystkimi forumowiczami w moim imieniu
dziękuję, ale chcę się dzisiaj przejść po księgarniach, poza tym mam odpowiedzialne zadanie opiekowania się mieszkaniem Ironków
i swoje piwo zlotowe dostałam
bawcie się dobrze!
ktoś musi dotrzymać Hermanowi towarzystwa! mam pierwszy weekend dla siebie (co prawda siedzę teraz w pracy) i jutro postaram się wysprzątać im ładnie mieszkanko, a okazji do wspólnego picia mam nadzieję, będzie jeszcze sporo
ja pośpiewam Hermanowi z Pytą Murzyna w jednej ręce i pilotem w drugiej
zlot Janowski ma opóźnienie w stosunku do Mięczaków - u nich są już pierwsze zdjęcia...
Na zlocie twardzieli nie ma miejsca na jakiś miętkie siedzenie w internecie.
Refren już rozpracowany, teraz tylko zwrotka i w drodze do Janowa ułoży się tekst okolicznościowy, w którym niewątpliwie znajdą się kąśliwe uwagi nt. konkurencyjnej imprezy.
Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
Tak atrakcyjne miasteczko jakim jest Stara Lubovna którego dominantą jest urokliwe zamczysko, wręcz prosiło się o browarek. Tłumy turystów zaglądające w to miejsce zyskały miejsce gdzie można ciekawie spędzić czas. Kompleks Nestville co prawda umiejscowiony jest we wsi Hniezdne, ale to...
Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
Comment