28.10.2004 Cyborg_marcel zaprasza do Antykwariatu (Warszawa)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cyborg_marcel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 3467

pod koniec pojawił się też Frater (przynajmniej w moim otworze gębowym...)

było miło i poza dyskomfortem, psychicznym, jaki wywołało moje rejestrowanie ww. wieczoru (ale które przydało się, kiedy baaardzo powolna pani z Hubertusa przytargała się z rachunkiem), nikomu (chyba) nie zrobiłam krzywdy
    starałam się być grzeczna...

część towarzystwa wykruszyła się około północy... [praca...]

gratulacje dla wytrwałych: Słoneczko ze Słoniątkiem, DKrasnodebski i Emes

Cyborg dotarł do nory, wziął prysznic, posprzątał i położyl się spać o 3.00, ale po tylu wrażeniach ciężko było usnąć... pobudka o 7.10 rano, jazda tramwajem, autobusem i metrem, a potem 6 godzin w samochodzie... dotarłam jednak świeża i rześka do Wwia

za wszystkich, którzy zaszczycili mnie swoją obecnością
    Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• cyborg_marcel
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 3467

złamane serce (o ile je posiadam)

zaiste, z Kocurem łączność w czasie wieczoru była utrzymana, a tym dziwnym miejscem, które słyszał było przejście dla pieszych pod palmą... przynajmniej możemy mieć pewność, że tego wieczoru miał uśmiech na pyszczku, słysząc nasze wygłupy
      Pieczarek - odbierając telefon od Małejżonki był bardzo towarzyski,
      odbierając telfon ode mnie - nie poznał mnie!!! jakaś plaga , czy cuś??? {musiał na drugi dzień zadzwonić i się upewnić od kogo był ten telefon poprzedniego wieczoru...}
      chyba przestanę po forumowiczach wydzwaniać, bo to nie jest zbyt korzystne dla mojej psychiki

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• yemiołka
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.02
        • 1012

możesz do mnie wydzwaniać!

za psyche
        **** zbliża ludzi... :-]

Comment

• cyborg_marcel
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.03
          • 3467

Yemiołka, bardzo chętnie aczkolwiek narażasz się na mój bełkot o dziwnych porach, który najwyraźniej przeraża część zagorzałych forumowiczów

za odważnych!

Comment

Przetwarzanie...