Ja wsiadam w Rum(un)i, więc dołączę zapewne do bardzo wesołej grupy Tylko nie przesadzajcie z tym prowiantem.
Mini Zlot dla forumowiczów z Północy (13.XI.04)
Collapse
X
-
Drodzy uczestnicy zlotu! Stolik na dziesięć osób jest już zarezerwowany w restauracji "Rycerskiej". Ania dostała zapewnienie, że niefilter jest i będzie. Jeśli chodzi o kwestie zwiedzania browaru negocjacje trwają (jutro wysyłamy podanie! do pani dyrektorki w sprawie naszych odwiedzin),a co do gadżetów (wafle, szklanki) wszystko idzie ku najlepszemu, aby zostać nimi obdarowanymi.
Comment
-
-
Chciałbym przypomnieć wszystkim, którzy tego jeszcze nie wiedzą. W Koszalinie będziemy wznosić toasty za szczęście młodego tatusia Czujnika (kilka dni temu urodziła mu się córka). Za zdrowie i szczęście córeczki Czujnika!
Comment
-
-
wojcisz napisał(a)
To się będzie działo(...)
-Alicja
-Ania
-wojcisz
-pepesz
-piotrrat
-abernacka
Ps. Zdjęcia wkrótce (mam nadzieję ).
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratJak widać byliśmy w Koszalinie.W sklepie firmowym powinni mieć jakieś gadżety piwne,wafelki,kufle a tam nic.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotByłem tam dwa razy i poza czapką Bud'a nic nie mieli.
Ps. Otrzymałem smutną informacje dot. piwa Karmel. Browar Brok zaprzestał produkcji tegoż piwa. Wykupiłem ostatnie cztery sztuki z grudniową datą ważności.
Comment
-
Comment