Następnie droga zawiodła nas do grobu rodziny Schiele.
Spacerkiem po Warszawie... 6 lub 7 listopada
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Małażonka i Małażonka, a kto te zdjęcia tak zgrabnie i ładnie przeskalował, skompilował i zamieścił w temacie?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ironie, jak mi jeszcze zdjątka z Hubertusa i Powiśla wrzucisz w poprzedni temat, to będę Cię wychwalać po wsze czasy (bez przesady jednak, coby się Małejżonce nie narażać...)
a Paradisów to Ci nie zapomnęCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Zwłaszcza grobowiec rodziny Hermana Junga - to chyba drugi co do wielkości pomnik na tym cmentarzu...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Super, że zamieściliście zdjęcia.
Muszę w końcu odwiedzić ten cmentarz bo jeszcze nie udało mi się tam dotrzeć .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Nie ma sprawy, dawno temu wynalazłem je w szkolnej bibliotece widać czasem warto tam zaglądać .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Ciekawe, że spadkobiercy byłych właścicieli Browarów Warszawskich "Haberbusch i Schiele", którzy starają się o odzyskanie swojej własności, do tej pory swój wkład akcyjny odnoszą do akcji przedwojennych. Były to akcje o nominale 100 złotych przedwojennych, których wygląd zamieszczam poniżej. Teraz niestety, paser Heineken sprzedaje Browar Warszawski pod biurowce, bo okazało się, że ziemie pod browarem mają bardzo dużą wartość i z punktu biznesowego najlepiej to sprzedać, a marki piw przenieść do jakiegoś swojego molocha z wolnymi mocami przerobowymi.
W razie czego jak zdjęcie się nie wczyta to daje link :
Comment
-
Comment