Chciałbym sprecyzować.
Ja w sobotę to jestem bardzo chętny.
Piątek zajmuję się Zodiakiem a cała niedziela to ciężka katorżnicza praca na czterostrunowym wykrywaczu kłamstw.
A, i nie wiem jeszcze czy nie będziemy musieli w sobotę jechać na imieniny mojej Rodzicielki (Elżbieta), ale zrobimy wszystko by choć na chwilkę spotkać się z Wami
Oto szczegóły piątkowego koncertu:
zespół: Dudy Juliana (celt-folk)
miejsce: Coyote Club, u. Słowackiego 16/18 Warszawa (dla nie wtajemniczonych to taki lokal w domu handlowym Merkury niedaleko placu Wilsona)
godzina: 20:00
bilety: 7zł
piwa: leja królewskie
Co do niedzieli na Powiślu to moze być probvlem bo w ten dzień tygodnia lokal niestety jest zawarty na cztery spusty
Aha wszyscy co chcą ogladać piątkowe zwyciestwo Poloni mogą z czystym sumieniem udać sie na piwko bo i tak... wygra Legia
Oj, bo przestaniesz być słoniem, a staniesz się irlandzką przystawką w pomidorach!
Jakiś prezent się Ironowi od Polonii należy - a jednynym jaki mogą Mu dać - to zwycięstwo! Proste?
Nononono, nie wiedziałem, że z BIGB to tacy ultras albo i hools Polonii
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Na razie nie stać mnie na żaden pozytywny komentarz po tym, jak nasz wypad do Janowa powoli odlatuje w krainę ułudy, a wszystko przez to, że niektórzy zawsze są chętni, ale gdy przychodzi do konkretów, to im się S na koszulce urywa
Może jutro napiszę coś weselszego, zobaczymy. Muszę złapać trochę dystansu.
No ale oczywiście sobota jest aktualna, godzina 12-ta też jak najbardziej trafna. Co dalej - zobaczymy.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment