tak całkiem spontanicznie wyszło że w środku tygodnia (czwartek, 4.XI.2004) zapraszam chętnych na kontrolne piwko w Dworku. Godzina 18.00. Piwo jak zwykle - Piast zniewiadomozdolnegoskąd
2004.11.04 - Opole, Dworek (czwartek)
Collapse
X
-
2004.11.04 - Opole, Dworek (czwartek)
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak -
Ja się zgłaszam na ochotnikaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
Postaram się wpaść choć pracę kończę o 18 i brzuszek będzie się domagał obiadu. Będzie trzeba się zadowolić tostem bez kiełbasyComment
-
Odp: 2004.11.04 - Opole, Dworek (czwartek)
Ja również zgłaszam swoją obecność. Mam nadzieję, że jeszcze pamiętam jak trafić do Dworku.Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.Comment
-
no popatrz, co za niespodziewana liczebność- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
No i spotkanie odbyło się w sześcioosobowym składzie. Dziękuję wszystkim za miły wieczór.
Mieliście rację co do moich zdolności matematycznych - wczoraj było jeszcze gorzej: 5 zł + 4 zł = według moich obliczeń dziewiętnaście zł. Na wynik moich obliczeń mógł mieć też wpływ fakt, iż pomyłka była z korzyścią dla mnieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
Comment