Mam propozycję, częściowo już uzgodnioną z Piotrshem, aby spotkać się w środę 10.XI na porterku w Euro Pubie. Czwartek jest świętem więc większość z nas ma wolne, będzie można trochę dłużej popróbować porterka, Bonera i innych specjałów.
Środa, 10 XI, Chorzów w Euro Pubie
Collapse
X
-
Ja bardzo chętnie... gdyby nie praca (nocka od 19.00)
Gdyby pasowała zmiana terminu na czwartek to bezwzglednie się zapisuję. Środa zależy od godziny jaka zostanie ustalona.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Doodeck napisał(a)
I tym cały jest ambaras...
Może jednak w sobotę ?
Ale ustalajcie, bo inaczej nigdy, nikt i z nikim się nie spotka.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Co do środy, jeśli spotkanie się zacznie odpowiednio wcześnie to jestem. Przed 18.00 bedę jednak musiał się zwijać. Wcześniej jednego małego Porterka mogę wychylić.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Nie chcę za bardzo mieszać........
Problem w tym, że to jest tydzień z długim weekchendem więc szykują się wyjazdy itp. więc ciężko się zgrać.... Może lepiej na spokojnie umówić się w tygodniu po 15.11 wtedy będzie czas na zaplanowanie i zarezerwowanie sobie czasu.Pawełek 11.12.2006 godz. 14.51Comment
-
Ale z drugiej strony nie wszyscy na raz muszą być obecni - bo będzie lekkie zamieszanie. Kto może we środę, kto może we czwartek, a kto w sobotę? Wystarczy, że spotkamy się po dwie - trzy osoby i będzie miło i przyjemnie .Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Jasna Gwintownica! Mięczki i Twardziele już dawno ustalili swoje spotkania. A tutaj dogadać się nie możnaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Może uda mi sie pojawić o 17-tej. Ale piwa raczej nie zdążę wypić przed robotą. W takim razie do jutra.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment