NIE ROZUMIĘ !!!
Środa, 10 XI, Chorzów w Euro Pubie
Collapse
X
-
Dla mnie może być w każdej chwili, byle by spotkanie tą razą odbyło się w Batorym, na lanym Namysłowie, bo tam dokuśtykam (czytaj: knajpkę mam pod nosem)Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
piotrsh napisał(a)
Jakieś namiary na knajpę? [/QUOTE]
ul. Batorego, naprzeciw Banku Śląskiego jest placyk, a przy nim knajpka. Obok niej fryzjer. W pobliżu wypożyczalnia video.
Najlepiej mówcie kiedy. Można się umówić, a chętnych naprowadzę.Last edited by adam16; 2004-11-25, 18:45.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Piwo tam zacne leją.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Kiszot coś wspominał wstępnie o niedzieli. Można by wychylić po Namysłowie, a potem mógłbym u mnie zaprezentować co to za muzykę tworzy Radosław Stolar. Zresztą kolejność można dostosować.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Ja właśnie o najbliższej niedzieli (28.11.2004) myślę. Ale Kiszot coś milczy na ten temat. W razie czego dryndnijta do mnie na komórkę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment